Lakovací okénko – limitka This is me od Essence

Krásný den, 

dneska to bude zase rychlovka a opět lakovací. Nedávno jsem si pořídila jeden odstín z nové limitované edice od Essence. Ta se jmenuje This is me a já jsem si zvolila odstín č. 04 Crazy.

Jedná se o lak s gelovým efektem, to znamená, že finiš je velmi lesklý a hezky hladký. Barva je to pěkná hnědorůžová, spíše už podzimní. Podle mě působí velmi elegantně, žensky. Lak kryje v jedné vrstvě, já jsem ale dala dvě jako vždy.

Jak sami vidíte, já nehty nosím celkem krátké, ale přesto to vypadá dobře (některé odstíny podle mě vypadají hezky jen na dlouhých nehtech, některé zase jen na krátkých). Docela jsem se prala s lakováním, nebylo to úplně komfortní. Nakonec jsem na to dala gelový topcoat od Lorealu, který povrch hezky vyhladil.

S výdrží jsem opravdu spokojená. Sice se mi na ukazováčku asi dvě hodiny po nalakování kousek odloupl, ale přetřela jsem to jednou vrstvou barvy a jednou vrstvou topcoatu a vše je zase ok. A proč jsem spokojená? Fotky, na které se díváte, ukazují stav laku po čtyřech dnech nošení. Ráda bych zde zdůraznila, že nemám myčku, takže myji nádobí v ruce, vyprala jsem prádlo, sahám do kelímku s peelingem atd.

Nakonec jsem s lakem spokojená, ale ten první večer jsem se zlobila, když se mi na tom ukazováčku kousek odštípl. Myslím, že si ho ještě jeden nebo dva dny nechám, pak zase nalakuji něco nového, ať je změna:-)

Jaká je Vaše nejoblíbenější barva laků na nehty? Zaregistrovali jste tuto limitku od Essence? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *