Můj superbox speciál: léto 2024

Krásný den,

opět se mi povedlo ulovit speciál s kosmetikou a drogérií. To se mi ne vždy podaří, bývá hned vyprodaný. Tentokrát je obsah zaměřený především na tu kosmetiku, z drogérie do domácnosti tu je jen jeden kousek.

co box obsahuje:

  • 7denní kúra s kyselinou hyaluronovou na vyplnění pleti Revitalift Filler, Loreal
  • gelové kapsle, Persil
  • intimní mycí emulze Sensitive, Femfresh
  • tělový sprej akcelerátor opálení Kakaové máslo, Ziaja
  • sprchový gel Dove Advanced Care, Dove
  • deodorant, Dove
  • kondomy, Durex
  • depilační krém na citlivou pokožku, Veet
  • hydratační sérum na vlasy Hyaluron Plump, Loreal
  • deodorant, Lady Speed Stick
  • plátýnková maska s vitamínem C, Garnier

Začnu tím, co je z mého pohledu asi nejnudnější. Depilační krém pro citlivou pokožku jsem už zkoušela, funguje dobře, ale já nejsem ten typ, který by tento produkt používal, u mě vede žiletka. Kondomy mě docela překvapily, ale proč ne, ty se spotřebují. Gely na intimní hygienu doma zrovna mám, ale další se samozřejmě neztratí, časem na něj dojde řada:-D

Z produktů do domácnosti tu mám pouze prací kapsle Persil. Podle mě už v nějaké boxu byly, ale to mi nevadí, snadno je spotřebuji. Přiznám se, že jsem doufala v nějakou aviváž, jelikož tam se mé zásoby blíží limitně nule. No, nevadí, nakoupím v drogérii:-)

Zaujaly mě i ampulky se sérem od značky Loreal. Z této řady jsem už měla krémy a sérum, tak jsem hodně zvědavá, jak bude účinkovat tato kúra. Plátýnkové masky od Garnieru znám dobře, měla jsem podle mě už všechny, včetně této. Mám asi jiné favority, ale to nevadí, v klidu ji spotřebuji.

Nyní budeme pokračovat péčí o tělo a vlasy, která je zastoupená hydratační sérem na vlasy ve spreji od Loreal Elseve. Já jsem ho už jednou měla a bylo moc fajn. Kakaový sprej od Ziaji má fungovat jako akcelerátor opálení. To asi není pro mě, moje opalovací schopnosti jsou nulové. Posledním kouskem na této fotce je krémový deodorant antiperspirant od značky Lady Speed Stick. Varianta Zero je podle mě novinka v sortimentu této značky. Já jsem ho přenechala mamce, která má tento typ produktů raději, já dávám přednost klasickým sprejům.

Nakonec jsem si nechala to, co mi udělalo největší radost – produkty značky Dove. Našla jsem zde klasický krémový sprchový gel v tradiční čisté vůni. K tomu byl jako letní novinka antiperspirant v limitované edici aloe a vodní růže. Ta parfemace se za mě povedla, nechám si ho nejspíš na dovolenou.

Za mě je tento box fajn v tom, že převažuje kosmetika, to vždy ocením. Na druhou stranu mi ten výběr přijde hodně průměrný. Jak se box líbí vám? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

6 thoughts on “Můj superbox speciál: léto 2024

  1. Stáňa

    Hani, mně box přijde dost dobrý, když přihlédnu k množství produktů, jejich hodnotě a využitelnosti v porovnání s cenou (je ještě kolem 500 Kč?). Navíc mám ráda, když je v obxuhodně různých věcí – je větší šance, že se mi aspoň část trefí do vkusu. Tady bych neocenila kondomy a depilační krém, jinak bych užila myslím všechno.
    Hezký den

  2. Lucie

    Ahoj, zrovna kondomy bych tam mít nepotřebovala, stejně tak depilační krém, to jsou věci, který ne každý využívá. Ale jinak se mi box líbí hodně:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *