Hydratační set od Koriky – recenze

Krásný den,

dneska mám pro vás recenzi na hydratační set masek od Koriky. Jedná se o korejskou značku, která má ve svém portfoliu veliké množství skvělých plátýnkových masek. Já jsem na notinu sehnala tento hydratační set, který se skládá z klasické pleťové masky, masky na ruce a dekoltové masky.

Plátýnková maska SciBeauty

Tato maska je vedená jako antistresová. Obsahuje přírodní složky a kyselinu hyaluronovou. Pomáhá zklidňovat přepadlou a unavenou pleť, výborně zjemňuje, hydratuje a je určená k celkové relaxaci. Bojuje proti začervenání, chrání před UV paprsky a je vhodná pro citlivou a suchou pleť. Plátýnko je vyrobenou z biocelulózy, je dostatečně jemné a na pleti příjemné. Maska má úplně zanedbatelnou parfemaci, je příjemně chladivá a opravdu jsem si s ní odpočinula. Po sundání byla pleť hezky hladká, vyhlazená, hebká, chladná a taková rozjasněná.

Dekoltová maska SciBeauty

Tato maska je také v podobě plátýnka a je určená na dekolt. Složení je obohacené o extrakty ze šruchy zelné a rozchodnice růžové. Měla by hydratovat, zjemňovat a zklidňovat citlivou pokožku v dekoltu. pomáhá v boji proti UV paprskům, stresu, znečištění a únavě. Je vhodná i po opalování. Stejně jako předchozí maska je vyrobena z příjemného materiálu a je dostatečně napuštěná. Maska má podobu celkem malého trojúhelníku, což mi pokrylo asi pětinu dekoltu. To je vlastně moje největší výtka u tohoto produktu – je to malé. Nikdo nemá dekolt o velikosti čela, bylo by mnohem lepší, kdyby maska byla podstatně větší, aby opravdu pokryla celý prostor dekoltu. Jinak sama o sobě byla maska moc příjemná.

Regenerační maska pro ruce a nehty SciBeauty

Regenerační maska na ruce a nehty by samozřejmě měla plnit vše, co deklaruje v názvu. Kromě toho je určená i na výživu pokožky, zjemňuje, zpevňuje a obnovuje přirozenou elasticitu. Kromě toho pomáhá i nehtům, kde by měla bránit jejich lámání a třepení. Maska je v podobě rukavic, které jsou hodně napuštěné. Já jsem si předtím odlakovala nehty, takže ty byly poměrně vysušené a ještě trochu zabarvené od tmavě fialového laku. Po sundání byly ruce nádherně hebké, vyživené, rozjasněné, ekzém jemnější a hlavně ty nehty – to jsem měla pocit, že jsem snad byla někde na manikúře. Korejci tyto masky fakt umí. Tato byla o stupeň lepší než všechny ostatní, které dosud měla. Určitě za to může především ta péče o nehty, která je zde enormní.

Tato sada byla moc příjemná. Žádný produkt mi nijak nevadil, jen u masky na dekolt bych potřebovala mnohem větší plátýnko. Pleťové masky mám od Koriky moc ráda všeobecně, měla jsem je už mnohokrát a vždy jsem byla spokojená. Vyzdvihnout určitě musím ale masku na ruce, ta byla fakt skvělá. Znáte tuto značku? Máte rádi korejskou kosmetiku? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

8 thoughts on “Hydratační set od Koriky – recenze

  1. Helena

    Hani, dcera korejské masky používá, já jsem po nich zatím jen pokukovala…
    Děkuji za recenzi a přeji hezký den. Helena

  2. Lucie

    Ahoj, korejskou kosmetiku mám ráda, i když od Koriky toho příliš odzkoušeno nemám. Ale sada vypadá dobře, líbila by se mi i jako dárek, ať už pro mě nebo pro kamarádku/kolegyni.

    1. ciculka Post author

      Ahojky,
      tato sada byla fakt dobrá a určitě by to byl i skvělý dárek. Teď mám zrovna na obličeji další plátýnkovou masku od této značky a zatím mi přijde moc dobrá.

  3. Sabina

    Ahoj Haničko, značku znám pouze z doslechu, ale takováto sada to je ideálka na nějaký kosmetický večer nebo před nějakou událostí. Já teď přemýšlím, co jsem zkoušela kdy z korejských značek vůbec. V poslední době nějaké masky od Misshy a pokukuju po jejich setu na stránce Hebe – https://www.hebe.com/cz/missha-sada-pletovych-masek–10×19-g-1-bal.-000000000000420873.html?gclid=CjwKCAiAl9efBhAkEiwA4Toriv9veQCnc_3FrbNsS8tMbkjV5AlEcbSfYTWJc5LJvzMJZnEWdcr9IxoCxQsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

    1. ciculka Post author

      Ahoj Sabi,
      na tu sadu jsem taky koukala a vypadá fakt skvěle. Uvidíme, kolik budu mít masek po dovolené, docela jsem s nimi v poslední době pokročila.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *