Deník jídla 4

Krásný den, 

máme tu další deník jídla, což je typ článku, který mě baví sledovat u ostatních a i zároveň psát osobně:-) Dnešní jídla budou celkem jednoduchá a na oběd se časem na blogu objeví i samostatný článek s receptem:-)

Snídaně

K snídani jsem si udělala takovou sladkou směs. Použila jsem zbytek domácího bílého jogurtu, přidala jsem jahodovou marmeládu (asi jednu čajovou lžičku) a přisypala jsem k tomu čokoládové lupínky. Vše jsem zamíchala a byla to mňamka:-) K tomu jsem si dala čokoládové mléko.

Oběd

K obědu jsem měla maso s bramborem. Jedná se o kuřecí prsa, která jsem naložila do marinády z medu a hořčice (bude recept, nebojte:-). Většinou si marinády připravuji den předem, aby se všechny chutě pěkně propojily. Druhý den jsem maso osmažila, přidala k němu sýr gouda a kousky broskví. Opekla jsem si k nim brambory. Fakt mě to nadchlo, o několik dnů později jsem to vařila znovu:-)

Svačina

Ta byla velmi jednoduchá. Vybrala jsem si meruňkovo – broskvový jogurt ve skleničce. Jedná se o značku Opočenský jogurt, kterou mám moc ráda. K tomu jsem zkusila ochucenou minerálku značky Ego v příchuti jablko a černý rybíz. Toto pití jsem měla v balíčku od Můj super box.

Večeře

K večeři jsem měla mojí nejoblíbenější kombinaci poslední doby, tj. zapečený rohlík se šunkou a máslem. Rohlíky mám klasicky rozpůlené, potřené máslem. Na nich je vysokoprocentní šunka a eidam. Zapečené jsou v klasické troubě, mikrovlnka to tak dobře neudělá. K tomu se skvěle hodí kyselá okurka (typ Cornichons).

Zajímalo by mě, jestli si také takto vylepšujete bílé jogurty, a jestli máte také slabost pro kyselé okurky jako já. Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on:

2 thoughts on “Deník jídla 4

  1. Stáňa

    Kyselé okurky určitě ano.
    Jogurt kupuju především bílou Hollandii (žádný troškař – rovnou po 0,5 kg). Dávám si do něj buď musli nebo med či domácí džem (favorit jsou aronie, ty zavařuju vlastně jen kvůli jogurtům).

Napsat komentář: Stáňa Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *