Deník jídla 14

Krásný den, 

dneska to bude pěkně prasácky deník jídla. Jestli je někdo na dietě, tak to dál snad ani nečtěte:-) Zase je to jedna sobota. Konkrétně jsme byli s našima a babičkou v restauraci na obědě. Bylo to hodně nečekané, rozhodla babička. Samozřejmě se mi to nehodilo, chtěla jsem jít s kamarádkou na střelnici. No, místo toho jsme se přejedli v takové devadesátkové restauraci u nás v Příbrami.

snídaně

Ta byla v pohodě. Měla jsem jedno zelené jablko, které mám nejraději. K tomu jsem si dala moji milovanou Mléčnou rýži s karamelem od Kunína.

oběd

Oběd byl opravdu vydatný. Dala jsem si s mamkou napůl polévku. Je to můj nejoblíbenější hovězí vývar se zeleninou a knedlíčky. Játrové knedlíčky nemám ráda, ty snědla právě mamka. Pak jsem měla duo smažených sýrů s hranolky a tatarkou. Byl to klasický eidam a hermelín. Sýry jsem snědla, ale hranolky, těch jsem dala slabou třetinu, to už nešlo. Samozřejmě jsem k tomu měla i tatarku, bez té to nejde:-) Na závěr jsme si s taťkou dali banán se šlehačkou a čokoládou. Fakt masakr:-D

večeře

Je vám jasné, že oběd mě zasytil na dlouho. Ale večeři jsem si nakonec připravila, přeci jen jsme na oběd šli hodně brzy. K večeři jsem měla klasický rohlík, který jsem natřela zbytkem šunkové pěny, dala jsem na něj plátkový eidam a přidala kyselé okurky. Hodily by se k tomu i rajčata, ale ta jsem doma zrovna neměla. K pití jsem měla oblíbený kokosový džus, který má takovou netypickou chuť a nejlepší je vychlazený. A jako sladkou tečku jsem si dala jednu Kinder čokoládku:-)

Musela jsem si samozřejmě večer i zacvičit, tohle bylo náročné jídlo:-) Mát rádi smažený sýr? kdy jste ho měli naposledy? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *