Krabičky krásy

Krásný den, 

v poslední době se docela roztrhl pytel s různými krabičkami krásy. Na trhu jich je nepřeberné množství a vy si můžete vybrat, jestli chcete znát obsah dopředu, jestli chcete být překvapení, jestli půjde o jednorázovou záležitost či nějaké dlouhodobé předplatné.

Marianne Beauty Box

Na internetu se už před několika týdny objevila nabídka na BB od časopisu Marianne. Obsah je znám dopředu, cena je 749 Kč. Je zaměřen na přírodní kosmetiku a obsahuje deset produktů v plném balení. Objednat můžete zde.

Marie Claire Beauty Box

Další časopis také nabízí svůj BB. Je jím Marie Claire. Opět je v nabídce deset produktů a k nim i půlroční předplatné celkem za 849 Kč. Opět se jedná o plná balení, popřípadě miniatury, žádné vzorky. Já jsem měla jejich předchozí box, který byl ve spolupráci se Sephorou, a ten mi přišel skvělý. zde mě zaujalo méně výrobků, a proto jsem si ho po delším váhání neobjednala. Objednat si ho můžete zde.

Beauty Box

Další krabičkou krásy je pro mě celkem novinka, která se vysloveně jmenuje Beauty Box. Momentálně je v nabídce červená edice – Jarní beauty box. Obsahuje 16 plnohodnotných produktů za cenu 1290 Kč. Opět jsou dopředu známé produkty, které vypadají opravdu lákavě. Docela dlouho jsem nad ním přemýšlela, ale mám doma zásoby, takže jsem nakonec odolala. Koupíte ho zde.

Marie Claire Beauty box ve spolupráci se Sephorou

Tento box jsem doma měla a byla jsem s ním opravdu spokojená. Kupovala jsem si ho už asi před rokem, ale pořád je v nabídce na eshopu Sephory. Jako dárek k objednávce si můžete vybrat čaj nebo knihu. I zde znáte všechny produkty dopředu a cena je 990 Kč. Obsahuje 12 produktů, ale jedná se spíše o miniatury. Objednáte ho zde.

Yves Rocher Beauty box

S vlastním BB přišel i Yves Rocher. Zde funguje předplatné na min. 3 měsíce. Jeden box vyjde na 690 Kč a nikde jsem nenašla napsáno, kolik produktů obsahuje. Docela přemýšlím o tom, že bych si ho na zkoušku předplatila, protože mám ráda tuto značku. Objednáte ho zde.

Fab5ive box

Tento boxík už z mého blogu znáte, mám předplatné, a tak každý měsíc můžete číst o tom, jak jsem s ním spokojená. Box obsahuje 5 produktů, které dopředu nejsou známé. Cena je včetně poštovného, a pokud si vyberete dlouhodobé předplatné, je nižší. Vždycky se tam objeví aspoň jeden produkt z dekorativní kosmetiky. Já jsem s ním spokojená. Objednáte ho zde.

červnový obsah – zdroj

Notino Summer box

Eshop Notino si pro nás také připravil krabičku krásy. Ta obsahuje 17 produktů, ale většinou se jedná o vzorky nebo miniatury. Cena je 389 Kč. Podle mě to není úplně výhodné, právě kvůli množství vzorků. Na internetu se můžete dočíst, o jaké výrobky se jedná. Každopádně ho můžete objednat zde.

Na trhu najdete ještě další boxíky. Například na zahraničním eshopu lookfantastic.com je jeden z nejznámějších. Svoje krabičky s krásou dělá občas i brandnooz box. Jmenují se glanc box a jsou párkrát do roka. Hodně slavný je také DM box, který se občas objevuje na eshopu DM drogérie a je většinou hned vyprodaný. Další možností je také kosmetické edice z mujsuperbox.cz, která se stejně jako brandnooz box objevuje jen občas.

Jak se Vám líbí tyto krabičky krásy? Objednáváte si nějaké? Nebo Vám naopak vadí, že neznáte obsah dopředu, popřípadě ho nemůžete ovlivnit? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *