Paletka týdne – Wet n Wild

Krásný den, 

po delší době jsem sáhla po skvělé paletce od značky Wet n Wild. Jedná se o celkem ikonický kousek, který u nás dnes už seženete na několika eshopech, ale v zahraničí je běžně v drogériích. Je hodně levná, myslím, že jsem ji kupovala v Irsku za pár eur. Mám asi nejznámější odstín Comfort Zone, který byl proslaven díky tomu duochromatickému stínu.

Paletka má obyčejný plastový obal, který mi ale dobře drží, dokonce jsem s ní i cestovala, takže pohoda. Je celkem velká, obsahuje osm stínů a pochybný aplikátor, který nepoužívám. Všechny barvy jsou skvěle pigmentované, nijak zásadně nepráší a velmi dobře se blendí.

Každá barva má v sobě vyrytý popisek, na co se hodí (např. pro stínování oční kosti, do oblouku atd.). Levá půlka obsahuje barvy z hnědé škály, pravá naopak ty zelené. Ty hnědé jsou spíše teplé, ale není to nic strašného. Já na očích extrémně teplé barvy nemám ráda, ale tyto nosím velmi ráda. Pravá půlka je moje zamilovaná. Horní stín vypadá v paletce trochu našedle, ale je fakt špičkově pigmentovaný a má lehký sheen. Pod ním jsou dva úžasné zelené odstíny a nakonec ten známý duochromatický.

S paletkou jsem vytvořila hromadu líčení, některá byla velmi jednoduchá (např. jsem celé víčko vystínovala tím měňavým odstínem), jiná zase složitější (kombinace hnědé a zelené). Většinou tuto paletku doplňuji pouze matným světlým stínem, který ráda dávám přes celé víčko při každém líčení.

Celkově jsem s paletkou spokojená, rád se k ní vracím. Pokud hledáte skvělé zelené barvy, tak určitě doporučuji značku Wet n Wild. Znáte tuto značku? napište mi:-)

Vaše Čičulka

One thought on “Paletka týdne – Wet n Wild

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *