Nákupy na bonprix.cz

Krásný den, 

víte, že já na bonprixu nakupuji ráda a nedávno byla sleva na šaty, a tak jsem zase poslala objednávku:-) Vše jsem opět kupovala přes stránky plnapenezenka.cz.

Černý svetřík s pajetkami na bocích

Tento svetřík má pěkný výstřih do V, dlouhé rukávy a tenký materiál, který je velmi hebký, hladký a příjemný. Působí jednoduše, ale ty pajetky to krásně ozvláštňují. Zipy jsou funkční, takže to můžete zapnout:-)

17174194-tjhDkvYF

Khaki svetřík

Takový jednoduchý svetřík s výstřihem do V, má odlišnou strukturu na rukávech a na trupu. Khaki barva a velké výstřihy, to je moje:-) I tento materiál je příjemný, je o něco teplejší než ten černý.

17159163-rphTGWww

Modré tílko

Tady jsem podlehla trendům a vybrala si tílko, které má ve výstřihu další překřížení, takže to působí celkově zajímavě a poutá to k dekoltu pozornost. Oceňuji, že ramínka jsou nastavitelná. Nemusela bych mít ten asymetrický spodní okraj (mám velké břicho, takže mi to úplně nelichotí), ale nějak se s tím vyrovnám:-)

17101598-J9mu86lg

Khaki triko

Toto tričko jsem už jednou měla, ale nějak se mi povedlo ho zničit na chatě. Je z příjemné bavlny, pěkně dlouhé, má tříčtvrteční rukáv a hezký velký výstřih. Řekla bych, že střih je mírně do A. Mně triko končí téměř pod zadkem, fakt je příjemně dlouhé, nosím ho spíše jako tuniku s nějakým zajímavým náhrdelníkem nebo šátkem.

14222622-pRIN2xhn

Zavinovací šaty se srdíčkovým vzorem

Šaty mě hodně zaujaly, podle mě působí jako trochu retro. Nějak jsem při objednávání přehlédla ten srdíčkový vzor, myslela jsem si, že tam budou puntíky. Ale srdíčka mi nevadí, je to takové sladké:-) Šaty mi pěkně sedí, mají hodně hluboký výstřih, dlouhý pásek na zavazování. mají pro mě ideální délku pod kolena. Materiál je nějaký elastický úplet.

17158716-bkmKACG5

S objednávkou jsem moc spokojená. Vše mě vyšlo po slevách na necelé 2000 Kč, což mi přijde jako dobrá cena. Co pěkného jste si na podzim pořídili Vy? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *