Recenze: Planet Spa s ovocem acai a plody Amazonie

Nejnovější řada Planet Spa od Avonu se nese ve znamení ovoce acai a plodů Amazonie. Mělo by se jednat primárně o hydratační výrobky. Já jsem si rovnou zakoupila všechny produkty, abych je mohla vyzkoušet. Pořídila jsem si krémový tělový peeling, vyživující masku na vlasy, intenzivní krém na ruce a nohy a hydratační pleťovou masku. Měla jsem i hydratační olej na tělo, vlasy a do koupele, ale věnovala jsem ho kolegyni. Kupovala jsem to hned jako novinku, když se to objevilo poprvé v katalogu. Jeden výrobek stál 79 Kč. Dnes, když se dívám do aktuálního katalogu číslo 12, tak olej, maska na vlasy a tělový peeling jsou v nabídce za 129 Kč, krém na ruce za 89 Kč a maska na obličej za 79 Kč. Sice je vše dražší, než jsem kupovala já, ale pořád mi to přijde jako rozumné ceny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tato řada kombinuje sytě fialový obal se zlatým a bílým písmem, což působí velmi přitažlivě a elegantně. Na přední straně vždy najdete logo Planet Spa, název dané řady, název výrobku v anglickém a francouzském jazyce a gramáž. Na zadní straně jsou už popisky v českém jazyce, pokaždé se můžete dočíst, o jaký výrobek se jedná, jak se má používat, datum spotřeby a složení. Prostě klasická etiketa.

Parfemace je celkem výrazná a nejvíce mi připomíná borůvky. Přiznám se, že ovoce acai neznám a plody z Amazonie (konkrétně by měly být z Brazílie) už vůbec ne, takže pro mě to jsou prostě borůvky.  U pleťové masky mi to vůbec nevadí, u masky na vlasy a peelingu to vítám, protože pokožka/vlasy mi pak dlouho krásně sladce voní. Překvapivě jediné místo, kde to není nejideálnější, je krém na ruce. Po delší době působí ta vůně dráždivě.

 

Krémový tělový peeling s ovocem acai a plody Amazonie

Musím se přiznat, že se jedná o můj již čtvrtý peeling z řady Planet Spa na tělo a čím více je používám, tím více mi vyhovují. Ačkoliv to v názvu nemají, přijdou mi hodně hydratační a po aplikaci je moje pokožka opravdu vyživenější a samozřejmě i hladší (přeci jen je to peeling:-). Krásně voní. Jsem ráda, že tentokrát není v tubě, ale ve velké plastové dóze se šroubovacím víčkem, a proto se mi lépe nanáší a jsem si jistá, že ho krásně vypotřebuji celý. Předchozí peelingy jsem měla v tubě a musela jsem ji vždy rozstřihnout, abych opravdu zlikvidovala vše. Když jsem ho poprvé zkoušela, trochu mě překvapila konzistence. Není to klasický peeling, který by měl nějak mletá zrníčka, ale spíš jsou to rozmačkané kousky ovoce. Peeling je opravdu fialový. Když jsem se jím celá natřela, vypadala jsem jako fialová příšera s tmavými tečkami (to ty kousky ovoce:-). Ale nemusíte se bát, všechno se v pohodě smyje a po fialové barvě není ani stopa. Ani vana není nějak zabarvená, prostě pohoda:-) Jeho objem je 200 ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vyživují maska na vlasy s ovocem acai a plody Amazonie

Tato maska se ukrývá v obrovské tubě s odklápěcím víčkem a opět mě hodně uspokojila. Je opravdu vyživující, používám ji jednou týdně. Výsledek je skutečně znát, protože když jsem byla tento týden u kadeřnice (po dvou dovolených, kdy jedna z nich byla u moře), tak mě paní kadeřnice pochválila, že dokonce nepotřebuju ani ostříhat konečky, jelikož vůbec nejsou zničené. Myslím, že to je jasné potvrzení kvality tohoto výrobku. Jinak konzistence je krémová a barva je fakt suprově fialková. Objem je také 200 ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Intenzivní krém na ruce a nohy s ovocem acai a plody Amazonie

Tento krém je také v tubičce, což si myslím, že pro krém na ruce je nejlepší balení, protože si ho můžete v pohodě hodit do kabelky, nezabere moc místa a přijde mi praktický. Měla jsem třeba krém na ruce v kelímku a to mi nepřišlo na přenášení nejlepší volba. Překvapilo mě, že krém je celkem hutný. Čekala bych, že bude spíše řidší konzistence. Každopádně mi přijde jako klasický krém na ruce, co se celkem dobře vstřebává. O parfemaci jsem se již zmiňovala, osobně bych snesla nižší intenzitu. Tento výrobek mi z celé kolekce přijde nejhorší. Objem je 75 ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hydratační pleťová maska s ovocem acai a plody Amazonie

Přiznám se, že jestli pro něco miluji řadu Planet Spa, tak jsou to právě pleťové masky. Mám jich doma asi osm a to tuto nejnovější nepočítám:-) Mojí nejmilejší je samozřejmě čistící pleťová maska s minerály z Mrtvého moře. Každopádně ona není hvězdou tohoto článku, takže se vrátíme zpět do Amazonie:-) Maska je také suprově fialková, konzistence je gelová. Aplikace je jednoduchá, nanesete, necháte působit a omyjete. Maska by měla čistit a hydratovat. Pod čištěním si nejsem jistá, co bych si měla úplně představit, jelikož já si nanáším masku na vyčistěnou pleť. Ale maska určitě hydratuje, hned po první aplikaci vidíte rozdíl, takže zase spokojenost. Masky je též 75 ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

A jakou máte Vy zkušenost s řadou Planet Spa od Avonu? Už jste vyzkoušeli nějaké výrobky s ovocem acai a plody Amazonie? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

 

 

 

 

 

Tagged on: , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *