Plátýnkové masky Mascure od značky Missha – recenze

Krásný den,

v drogérii Rossmann jsem objevila zase nějaké nové plátýnkové masky. Jedná se o moji oblíbenou korejskou značku Missha. Tato řada se jmenuje Mascure. Vybrala jsem si dvě varianty – Guaiazulene a Hyaluronic Acid.

Plátýnková maska Hydra Solution Sheet Mask – Hyaluronic Acid

Tato plátýnková maska je určená pro suchou pleť, které by měla dodávat hydrataci. Maska má krásně jemné plátýnko, které velmi dobře drží. Parfemace je jemná, cítím trochu ovoce. Nijak nedráždí. Po sundání byla pleť moc hezká, hebká a hlavně druhý den ráno jsem viděla, jak je hezčí.

Plátýnková maska Calming Solution Sheet Mask – Guaiazulene

Druhá plátýnková maska obsahuje Guaiazulen, který by měl zklidňovat pokožku a také ji uvolňovat. I zde je stejně kvalitní plátýnko (korejská kosmetika toto opravdu umí). Vůně je intenzivnější, ale moc se mi líbila. Vůbec neznám tu aktivní látku, ale maska byla skvělá a pleť po ní fakt krásně hladká a hebká.

Tentokrát jsem se značkou Missha hodně spokojená a masky si velmi ráda koupím znovu. Zaregistrovali jste tuto řadu v drogérii? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

10 thoughts on “Plátýnkové masky Mascure od značky Missha – recenze

  1. Helena

    Hani, všimla jsem si jich, protože mě zaujalo takové až lékárnické balení mezi všemi těmi barvami.
    Děkuji za tip a přeji hezký den. Helena

  2. Lucie

    Ahoj, konkrétně v Rossmannu u nás ne, zrovna včera jsem se tam koukala po maskách, tak buď jsem je neviděla, nebo je neměli, ale vypadají dobře, docela bych si koupila.

  3. Stáňa

    Hani, momentálně doma nějaké masky mám, takže jsem po dalších nekoukala. Ale mám teď v červnu narozeninovou slevu, tak se chystám na nějaký větší nákup… Jinak myslím, že R. má v poslední době hodně velký sortiment masek a i to dost obměňuje…
    Hezký den

    1. ciculka Post author

      Ahoj Stáni,
      taky jsem vyložila narozeninovou slevu a udělala jsem velkou objednávku. Asi na ni nebudu dělat samostatný článek a dám to do klasických nákupů a novinek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *