Ritual of Yozakura – sprchová pěna a tělový peeling

Krásný den,

když jsem byla před několika týdny v Praze, stavila jsem se i v mém oblíbeném obchůdku Rituals, abych omrkla jejich novinky. Sabča hodně básnila o limitce Ritual of Yozakura, ale já jsem nebyla jistá, jelikož je to vůně na bázi třešní, a třeba z jejich Sakury se mi dělá většinou špatně. Naštěstí je to zde v pohodě, a tak jsem si koupila sprchovou pěnu a tělový peeling.

Tělový peeling

Peeling má klasické balení v podobě kelímku se šroubovacím víčkem. Vše funguje dobře a působí to hodně luxusně. Peeling má hezky hustou konzistenci, která krásně taje pod rukama. Je dostatečně obrušující, aby to bylo příjemné a zároveň účinné. Přitom obsahuje různé oleje, a tak zbytečně nevysušuje. Peeling obsahuje výtažky z třešně Yoshino a černé rýže, bambucké a kakaové máslo, která mají čistit pokožku a dodávat jí jemnost. Vůně je taková těžší, intenzivní, cítím v ní spíše kořeněné květy.

Sprchová pěna

I sprchová pěna má tradiční balení pro tento typ produktu u značky Rituals – klasická kovová lahvička s plastovým víčkem. Pěna jde snadno vymáčknout v podobě gelu, který se ihned mění na pěnu. Pěna voní po bílých květech, vanilce a mandlovém mléku. Myje velmi dobře a krásně provoní pokožku, ta není zbytečně vysušená.

Rituals tělovou péči prostě umí a pro mě je to vždy takový malý svátek, když používám jejich produkty. Je to dražší kosmetika, ale ráda si ji občas dopřeji. Jak vás zaujala tato limitka? Máte rádi značku Rituals? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

8 thoughts on “Ritual of Yozakura – sprchová pěna a tělový peeling

  1. Lucie

    Ahoj, kvůli cenám pro mě Rituals není úplně na časté používání, ale sem tam si něco ráda koupím a vždy si to užívám, zrovna tyhle produkty by za zkoušku určitě stály.

    1. ciculka Post author

      Ahoj Sabi,
      já to mám podobně, je to pro mě taková luxusní péče:-) Občas ji dostanu od kolegyně Martinky, ona dobře ví, co mám ráda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *