Zvířátkové masky z Actionu – recenze

Krásný den,

v Actionu jsem sehnala velmi levné plátýnkové masky s motivem zvířátek. Mají veselý a hravý obal. Nikde jsem na něm nenašla značku nebo původ, nejblíže k tomu má asi nizozemská firma Maxbrands. Jedná se o veganský produkt. Vybrala jsem si varianty Hedgehog Style, Penguin Love, Camel Love a Cactus Style.

Plátýnková maska Hedgehog Style

Tato plátýnková maska obsahuje antioxidanty, které jsou prospěšné pro pleť. Ve složení najdeme extrakty z goji (kustovnice čínská). Maska má vtipný potisk ježka, plátýnko je dobře napuštěné, na tváři bez problémů drží a je příjemné. Parfemaci jsem moc nezaznamenala. Po sundání byla pleť hezky hladká a jemná, ale trochu mě pálily rty a jejich okolí. Nejsem si ale jistá, jestli za to nemůže micelární čistič z Oriflame, který jsem bezprostředně předtím použila.

Plátýnková maska Penguin Love

Tato maska je určená pro zvlhčení a hydrataci pleti. Obsahuje výtažky z granátového jablka. Plátýnko má tentokrát potisk tučňáka. I zde vše velmi dobře funguje, nikde mi nic neteče, plátýnko dobře drží. Po sundání byla pleť hezky jemná, vyživená, měla jsem pocit, že bych ji už nemusela večer mazat.

Plátýnková maska Camel Love

Třetí maska má na obalu velblouda a je určená pro zlepšení elasticity pleti a jejího celkového vzhledu. Obsahuje výtažky z okurkové šťávy. Potisk na plátýnku je vtipný jako u všech ostatních masek. Parfemace byla jemná, okurky bych v ní nepoznala. Na pleti byla maska sice příjemná, ale docela mě pak brněly rty, takže obsahuje něco pro mě dráždivého. Po sundání nebyla pleť ulepená.

Plátýnková maska Cactus Style

Poslední maska dnešního článku nemá tedy potisk zvířátka, ale kaktusu. Je určená na čištění pórů, odstraňování nečistot a mastnoty. Obsahuje výtažky z listů perily (což vůbec nevím, co je). Potisk masky je jedovatě zelený. Maska á výraznou parfemaci jako nějaký čistící prostředek na WC, což se mi moc nelíbilo. Hodně mě po ní brněly rty, pleť tak nevypadala moc dobře. Musela jsem ji pořádně omýt a namazat zklidňujícím krémem.

Tyto masky byly hodně levné, mají vtipné potisky, ale moc dobré nejsou. Ty první dvě ještě ušly, ale ty poslední dvě se fakt nepovedly. Znovu si je určitě kupovat nebudu. Zkoušeli jste nějaké masky z Actionu? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

10 thoughts on “Zvířátkové masky z Actionu – recenze

  1. Sabina

    Ahoj Haničko, z tvého výběru na mě hned dvě čekají v zásobách – kaktus a velbloud, tak jsem zvědavá, jak budou sedět mně. Zrovna dneska si budu nejspíš nějakou masku dávat.

  2. Babilenka

    Hani, masky Ti moc sluší, je to sranda . Zvířátkové masky jsem jednou koupila jen tak pro pobavení pro mě a Jani a bylo to takové lepidlo…. Ale už nevím, odkud byly. Do Action chodím ráda, ale kosmetiku jsem tam žádnou nekupovala. Hezký den, Lenka
    http://www.babilenka.cz

  3. Lucie

    Ahoj, já Action nikde poblíž nemám, takže nezkoušela. Obalem vypadají lákavě, u mě platí, že hodně prodává i obal, často těm hezkým obalům neodolám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *