Březnový nákup z Avonu

Krásný den,

v březnovém katalogu mě zaujalo docela dost věcí a udělala jsem tak poměrně velkou objednávku. Jsem nyní v jejich nejvyšším segmentu, co se týče odměn, takže jsem dostala nějaké dárky a taky se mi povedlo získat produkty z motivačních nabídek, což jsem moc nečekala.

Začnu produkty z výprodeje. Z fotky se mi nějak vytratil tělový peeling s černým uhlím z řady Planet Spa, ale už mi doma dělá společnost na poličce v koupelně. K tomu jsem si přihodila i dvě tekutá mýdla s pumpičkou z řady Senses. Zvolila jsem vůně Orange Twist a Delicate Moment.

Doma jsem už na dně čistící pěny, a proto jsem si doplnila zásoby mé oblíbené Oxypure, která nádherně voní. Z řady Nutra Effects mám ráda i jejich micelární vody, ale tuto Cannabis Sativa Seed Oil Calm & Clean jsem ještě neměla, takže jsem nyní vybrala tu.

U pleťové kosmetiky ještě chvilku zůstaneme. Nějak jsem zestárla, takže jsem si objednala poprvé sadu denního a nočního krému Anew Reversalist pro 35+. K tomu mě zaujala dvojice produktů s vitamínem C – peeling a tonikum. Vše zakončím poměrně novinkovým očním krémem s kolagenem.

Co se týče vlasů, rozhodla jsem se, že vyzkouším novou řadu Advance Techniques Deepy Purifying, kde je peeling na vlasovou pokožku, šampon a kondicionér. Vypadá to fakt dobře, tak jsem zvědavá.

K tomu jsem doplnila stav masek na vlasy. Ve výprodeji za 49 Kč jsem ulovila ovocnou masku z řady Naturals. K tomu mám dvě výživné masky z řady Advance Techniques. K tomu jsem se rozhodla vyzkoušet i hydratační kondicionér Hydra Boost.

Jako poslední je tu dekorativní okénko. Už minule jsem si kupovala podkladový a výživní lak 7 v 1, který je úplně skvělý. Doma jsem ho pak nemohla najít, takže jsem ho objednávala znova. Asi půl hodiny po odeslání jsem ho samozřejmě našla:-D K tomu jsem přihodila krém na nehtovou kůžičku, to je můj každotýdenní pomocník. Vybrala jsem si i levnou řasenku Gravity Free z řady Color Trend. Neodolala jsem zelenému odstín Going Green u gelové tužky na oči (skvělé tužky, totální držák). Nakonec tu mám jednu konturku na rty a řasenku na objem, kterou mám z motivačního programu.

I když je toho poměrně hodně, tak se mi to hodí. Část věcí už používám a hodně jsem zvědavá na ty krémy Reversalist. Stáli byste o recenzi? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

10 thoughts on “Březnový nákup z Avonu

  1. Helena

    Hani, jsem docela zvědavá jak u tebe dopadnou ty krémy. Anew platinum si kupuji a jsem spokojená.
    Přeji hezkou sobotu, Helena

  2. Lucie

    Ahoj, z tohoto znám jen sadu s vitamínem C, hlavně ten krém je můj velký oblíbenec, používám ho od doby, co ho má Avon v prodeji. A čistící pěnu Oxypure, ta mi taky sedí, stejně jako celá řada. Zaujala mě už v katalogu ta řada na mastné vlasy, docela by mě zajímalo jaká je.

  3. Sabina

    Ahoj Haničko, ze stejné řady, co máš doma ty mýdlo já mám v zásobách sprcháč. Konopnou micelárku jsem měla a byla moc fajn, musím doma doplnit micelárkové zásoby, protože už jsem načala poslední. Ta pleťovka nevypadá špatně, já teď dopoužívávám NutraEffects Matte a pak mě ček růžová Soothe řada. Sada na mastné vlasy, to jsem hodně zvědavá a mám jí jak by řekla babička v merku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *