Únorový nákup v DM drogérii

Krásný den,

jelikož jsem byla část února nemocná, nedostala jsem se na nákup do DM drogérie, a tak jsem vyzkoušela jejich eshop. Nepotřebovala jsem až tolik věcí, ale kupuji zde pravidelně písek pro kočky a nějaké drobné věci do domácnosti. Z kosmetiky, o které budu dnes psát, toho zase tolik není. Pořizovala jsem především nějaké nezbytnosti, co mi doma došly a za které byly body navíc.

Jako první jsem si koupila hned dva deodoranty bez hliníkových solí. Jsou od značky Dove, mám je ve verzi Original. Jeden stál 79,90 Kč, takže za dva jsem utratila 159,80 Kč. Na Dove byla právě akce, já si jinak kupuji většinou Niveu.

Hodně nudnou část dnešního článku tvoří zásoba tekutých mýdel od značky Balea. Mám je ráda, zbytečně nevysušují a jedno balení stojí sympatických 19,90 Kč. Vybrala jsem si varianty antibakteriální (toto zrovna stálo ještě 29,90 Kč), vanilka a bobule, pro citlivou pleť, makadamie a bílý lotos a citron se zázvorem. Magnolie je ve větším balení za 24,90 Kč.

U mýdel a této značky ještě chvilku zůstanu. V eshopu mě zaujala i novinka v klasické lahvičce s pumpičkou v parfemaci Pomeranč a bambus. Na dovolenou jsem chtěla nějaký obyčejný balzám na vlasy, který bude vhodný pro namáhané vlasy. Budu si je mít každý den, protože plánuji každodenní koupání v moři a v bazénu. Balzám je regenerační, voní po vanilce a stál 24,90 Kč.

Nakonec tu mám ještě barevné linky ve fixu. Trochu obměňuji linkový arzenál a ty barevné nosím opravdu ráda. Fialové a petrolejové jsou od značky She. Jedny stály 79,90 Kč. U Trend it up mě zaujaly ještě stříbrné linky v odstínu Silver Metal, jejichž cena činila 69,90 Kč.

Jak sami vidíte, jsou to spíše praktické věci. Mýdla mi doma všechna došla, používám jako náplň sprchový gel. Deodorant je úplně na dně, linky došly, takže jsem vše doplnila. Nákup mě vyšel na celkem 581,70 Kč a získala jsem za něj poměrně dost bodů, takže příště bude i sleva:-)

Máte také rádi mýdla Balea? Jaká je vaše oblíbená parfemace? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

14 thoughts on “Únorový nákup v DM drogérii

  1. Helena

    Hani, ráda jsem se mrkla. Na doporučení tebe a Stáni jsem mýdlo koupila, už je přelité, tak nevím, které, ale obal byl určitě do modra. Myslím dobrý poměr cena – výkon…
    Moc tě zdravím, Helena

  2. Sabina

    Ahoj Haničko, já se musím přiznat, že mýdla prakticky nekupuju a když tak je mi to úplně jedno… My spotřebujeme v pěti lidech méně mýdla než ty 😀 nevím jak je to možné, ale je to tak.

  3. Lucie

    Ahoj, mýdla Balea mám nejraději, parfemace střídám, ráda kupuji i různé limitky, už jsem na zahraničních IG účtech viděla novou letní limitku Balea, tak se těším, až dorazí k nám:-)

  4. Stáňa

    Hani, tedy mýdel si udělala zásobu pořádnou :). Já je kupuju taky, myslím, že poměr cena – výkon je u nich bezkonkurenčně nejlepší. Obvykle kupuju variantu sensitiv, díky tobě jsem si oblíbila šum moře. V práci teď mám nějakou letní limitku s broskví, ta voní moc pěkně, stejně jako předchozí mýdlo, co jsem v práci měla, které mělo grepovou parfemaci. Dost jsem litovala, že už jsme ho pak nikde neobjevila.
    Hezký den

    1. ciculka Post author

      Ahoj Stáni, to se mi povedlo, ale hned jsem jedno mýdlo musela doma nalít do dávkovače, už byl prázdný. Taky ráda zkouším jejich limitky, většinou mi moc voní.

  5. Lucia

    Teraz máme v kúpeľni Balea mydlo bobule a vanilka – veľmi pekne vonia. Ale poznám skoro všetky z tvojej fotky, pravidelne ich kupujem 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *