Paletka Soft Glam od ABH – recenze

Krásný den,

v rámci povánočních výprodejů jsem si koupila paletku Soft Glam od Anastasia Beverly Hills. Doma mám už jejich Sultry paletku, která je skvělá a nyní i z velké části spotřebovaná. Myslela jsem si, že Soft Glam bude na stejné úrovni.

Paletka má sice moc hezký, ale totálně nepraktický obal z materiálu podobnému sametu nebo semiši. Je to hezké, ale je na tom vše vidět. Uvnitř je velké zrcátko a celkem 14 stínů. Součástí paletky je i štětec, který tedy moc nepoužívám.

horní řada

Na fotkách na eshopu to tak nevyzní, ale paletka je reálně hodně teplá, studenou barvu zde představuje jen ta černá/antracitová Noir. Většina stínů je matná, ale jsou zde i třpytivé (celkem 5). Většinou třpytivé barvy nemívají problémy, ale zde ty světlé jsou fakt mizerné. Pigmentace a kryvost jsou hodně slabé, k tomu ještě výdrž je velmi podprůměrná (i levná Essence mi na víčku vydrží déle).

Stíny jsou extrémně prášivé i v paletce. Je jedno, jestli používáte různé druhy štětců nebo prsty, vždy to dopadne stejně. Na oku se s nimi pracuje velmi průměrně, ale výdrž matných i třpytivých je fakt slabá. Vůbec se to nedá porovnávat se Sultry paletkou.

Celkově jsem ze Soft Glam paletky hodně zklamaná. Její kvality rozhodně neodpovídají pověsti značky, nedejbože těm cenám, které za ni chtějí. Jestli nad ní váháte, kupte raději Sultry, ta je někde úplně jinde. Znáte tuto značku? Máte u nich nějakou oblíbenou paletku? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

8 thoughts on “Paletka Soft Glam od ABH – recenze

  1. Stáňa

    Hani, já nevím, jakt to dělám, ale moje spotřeba stínů je naprosto mizivá. Přitom i dkyž se líčím docela málo, tak oči si líčím v pdostatě denně. A jak je mizivá má spotřeba stínů, tak je mizivá i znalost jejich značek ;-). Takže neznám ani tuto značku (myslím praikticky, od z tvých článků samozřejmě ano :D)
    Hezkou neděli.

  2. Helena

    Hani, jsem na tom asi jako Stáňa, ač se maluji denně, spotřeba je proti tobě mizivá. Než si já pořídím nějakou novinku, je to výběhový kus :o)
    Děkuji za recenzi a přeji hezkou neděli, Helena

    1. ciculka Post author

      Ahoj Helenko,
      já se líčím celkem pravidelně a stíny mi docela mizí, což mi samozřejmě dělá radost, protože paletek mám doma hodně.

  3. Lucie

    Ahoj, od ABH bych tedy vzhledem k cenám čekala úplně jinou kvalitu. Na pohled vypadá hezky, ale investovat do ní a pak zjistit, že se nepovedla, to by mě hodně zklamalo.

  4. Sabina

    Ahoj Haničko, mně spíš přijde, že to je o šaržích než že by vyloženě nějaká paletka byla špatná ač stát se to může. Já takhle milovala tu první Petra paletku a spotřebovala jsem jí, tak že si pořídím další. Další už nebyla ani zdaleka tak dobrá. Nebo mě dost zklamalo Urban Decay u Wild Westky tuším zrovna. Je to takový jak když se ve městě otevře nová pizza nejdřív super těsto, hodně omáčky a šunky a pak se pomalu ubírá a ubírá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *