Nákupy a novinky – červen 2016

Krásný den,

ačkoliv jsem se v květnu dušovala, že červen bude mnohem střídmější, co se týká kosmetických nákupů, tak bohužel. Červen se nějak zvrhl a já tu mám hromady kosmetiky, kterou jsem si koupila sama, a další kopu té, jež jsem dostala k narozeninám, což jste mohli vidět v minulém článku. Překvapivě je jen velmi málo dekorativní kosmetiky, což je dobře, protože té mám hodně a spotřebovávám ji mnohem pomaleji.

Yves Rocher

Ne že bych nutně potřebovala něco z YR, ale končila mi kartička, přišly mi slevy a ještě poukaz na narozeninový dárek, takže jsem navštívila YR na Zličíně a odnesla si plnou tašku. Vybrala jsem si vůni Verbena z kolekce Un matin au jardin, balzám na rty s třešní, sprchový gel Karambola z Malajsie z řady Jardin du Monde a hloubkově čistící masku z řady Pure System. Jako dárek za nasbírané body jsem si vybrala make up Zéro Deafaut v odstínu č. 050 Rosé.  Narozeninovým dárkem byl řetízek s přívěškem. Celkem jsem platila po všech možných slevách 575 Kč.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milva

U blogerky Lonnie jsem viděla šampon Milva, který podporuje růst vlasů, což mě zaujalo. Proto jsem si objednala hned několik kousků – velké balení šamponu s chininem (279 Kč), chininovou vodu na vlasy Forte (149), menší balení chininového šamponu Forte (170 Kč) a masku na vlasy (299 Kč). K tomu jsem dostala několik vzorků – pivní, ženšenový, s bílým jílem a šípkový šampon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Label.m

Od mamky jsem dostala suchý šampon ve spreji pro tmavé vlasy od značky Label.m. Stál 290 Kč, kupovala si ho přes kolegyni a dala mi ho, protože ho nepoužívá.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

časopis Svět ženy

Mamce jsem koupila časopis Svět ženy, kde byl jako dárek na obálce jablečný šampon od Schaumy. Voní krásně, tak jsem na něj zvědavá. Kromě toho tam byl i vzorek čistícího pleťového mléka od Nivey.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oriflame

U kolegyně jsem si objednala set tří pleťových produktů z řady Love Nature. Stál 99 Kč a obsahuje meruňkový peeling, borůvkovou masku a melounový gel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DM drogérie poprvé

Na začátku června jsem vtrhla do DMka a udělala menší nákup. Dokoupila jsem si hlavně deodorant bez hliníku Balea Med (52,90 Kč), troje micelární ubrousky Balea (39,90 Kč), suchý šampon Batiste pro tmavé vlasy (139 Kč) a transparentní pudr od She (99 Kč). Ještě jsem získala vzoreček od Lirene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avon

Z Avonu jsem se tentokrát držela celkem zkrátka, a tak tu mám akorát antiperspirant  Light Bloom z řady OnDuty (109 Kč), revitalizační sprchovou pěnu a pleťovou masku s výtažky ze semen stromu moringa z řady Planet Spa (jeden za 59 Kč), kompaktní pudr Ideal Flawless v odstínu Fair za 29 Kč.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yankee Candle

Musela jsem skočit do Top drogérie, kde mají mamčino oblíbené tužidlo. Při placení jsem si u pokladny všimla košíčku s vosky YC. Jeden stál 50 Kč. Vybrala jsem si hned čtyři kousky – White tea, Olive and Thyme, Riviera escape a Black cherry.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teta drogérie poprvé

V letáku z Tety mě hned zaujalo několik akcí, a tak jsem se tam vypravila, když jsem šla z práce. Pořídila jsem si dvě balení maxi tamponků od značky Ellie (24,90 Kč za kus). Protože mi došel odličovač na oči, vybírala jsem nový. Sáhla jsem opět po značce EllieOdličovač očních partií. Stál 49,90 Kč. Už mi dochází i peeling na obličej, a tak jsem u Ellie vybrala ještě peeling za 79,90 Kč. Byla akce na značku Mixa, kvůli které jsem tam přišla. Miluji jejich micelární vody, a tak jsem si dvě pořídila. Jedna stála v plné ceně 99,90 Kč (levnější než DM) a měla jsem na ně ještě slevu 50 Kč. Další produkty jsem už naléhavě nepotřebovala, jen je spíš chtěla:-) Sáhla jsem i po norkové pleťové masce za 59,90 Kč od značky Cosmetica. U stojanu Essence jsem si vybrala olej na rty v odstínu č. 02 First help, pinky (59,90 Kč) a u Dermacolu jsem nečekaně sáhla po duu očních stínů v akci. Vybrala jsem si zelenkavé barvičky – odstín č. 03 za 119 Kč.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

časopis Cosmpolitan

V novém Cosmu byl jako dárek krém na ruce od značky Douglas z řady Home Spa – Spirit of Asia. Je lehký, ale příjemný. Ještě jsem tam objevila vzorek BB krému od Dermacolu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

časopis Joy Beauty

V dalším časopisu, který si pravidelně kupuji, byla jako dárek paletka očních stínů od Essence. Jedná se o variantu č. 05 All about chocolates.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DM drogérie podruhé

Zjistila jsem, že DM ruší stojany s Astorem, a tak jsem se šla podívat, co tam mají ve slevě. Moc jsem toho neodnesla:-) Od Astoru jsem si vybrala jen oční stíny v tužce Perfect Stay v odstínu č. 120 Chic Nude. Stály 52,90 Kč. Kromě toho jsem si koupila i bázi pod oční stíny za cca 80 Kč od Dermacolu. Báze mi došla a já ji potřebuji, takže zde je nákup oprávněný. Bohužel to už nemůžu tvrdit o pleťové masce od Alverde. Jedná se o jejich Frühlingsmaske (jarní masku), která byla ve slevě za 29,90 Kč. Jejich minulá maska byla moc fajn, tak jsem zvědavá i na tuto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teta drogérie podruhé

Přišel další leták z Tety a zase mě tam něco zaujalo.  Jelikož mě v červenci čeká dovolená u moře, musím se zásobit krémy na opalování a pantenolem po opalování. Od značky Astrid jsem si pořídila mléko na opalování s faktorem 50. Jedná se o produkt určený pro děti, ale já potřebuji tento vysoký faktor. Jako dárek k tomu bylo minibalení mléka na opalování s faktorem 15. Celá tato sada stála 159 Kč. Pořád platila akce na Mixu, a tak jsem si koupila další dvě micelární vody ve velkém balení (400 ml). Jedná stála 199 Kč a pořád na ně byla sleva 50 Kč. Kromě toho jsem si koupila i dvě pěny Panthenol za 89,90 Kč.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DM drogérie potřetí

V DMku jsem neodolala tělovým peeligům. Vybrala jsem si oblíbený Buttermilk and Lemon a novinku Orange and Minze. Jeden stál 34,90 Kč. Potřebovala jsem i nové vatové tyčinky, takže volba padla opět na značku Bel. Stály 27,90 Kč. Nakonec jsem ještě do košíku přihodila mléko na opalování ve spreji od značky Sundance za 199 Kč. Opět jsem získala vzorek od Lirene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No, červen je tedy brutální, léto bude určitě ve znamení šetření. Jediné, co jsem si povolila, budou nákupy v Yves Rocher a pak bych chtěla jednu tužku od Nyxu. Tak uvidíme, jak to půjde:-) Co pěkného jste si pořídili Vy? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *