Nákupy na Bonprix.cz

Krásný den, 

asi jste už zaznamenali, že Bonprix je můj oblíbený obchod a často tam nakupuji. Mám celkem dobře vyzkoušené velikosti a málokdy něco vracím. Je levný, má i veliké velikosti a líbí se mi tam hodně kousků. Také jsem členem Bonprix klubu, což znamená slevu 10 %. Většinou objednávám i věci pro mamku, takže hodnota naší objednávky je vyšší, a proto se to členství vyplatí.

Uvědomuji si, že jsem vám nedávno ukazovala lednové nákupy a v nich byla opravdu obsáhlá část věnovaná Bonprixu, takže pochopím vaše možné překvapení, že je zde další takový článek, ale… Ale moje mamka si ještě něco vybrala a byla výhodná víkendová akce, kdy bylo poštovné zdarma, tak jsem k její objednávce přihodila ještě pár produktů já.

A co jsem si tedy pořídila?

Dlouhý pulovr s krajkou a dlouhým rukávem

dlouhy-pulovr-s-krajkou-a-dlouhym-rukavem-jahodova (1)

Tento svetr mě zaujal na první pohled. Je opravdu dlouhý, mám ho až pod zadek. Je z příjemné chlupaté vlny, dole má tedy hrubší krajku. Výstřih není nijak extra hluboký, ale svetr zároveň není ke krku, což nesnáším. Cítím se v něm velmi dobře, je hebký a teploučký. Působí velmi žensky. Cena je 629 Kč.

Pončo pulovr

ponco-pulovr-antracitovy-melir

Skvělý rolákový svetr v barvě antracitového melíru mě opravdu potěšil. Je delší, na přední straně má copánkový vzor, rukávy jsou užší a nosí se velmi dobře. Vynesla jsem ho už na sobotní nákupy v Kauflandu spolu s úzkými černými kalhotami a díky příznivému počasí i s černými lakovanými balerínkami. Cena je 549 Kč.

Džínová halenka s patenty

dzinova-halenka-s-patenty-stredne-modra

Tak toto byl opravdu jen pokus, který ale vyšel velmi dobře. Halenka je příjemná, měkká, není tedy strečová, takže při objednávání musí být člověk opatrný, aby strefil správnou velikost. Plánuji ji nosit právě k černým kalhotám nebo k dlouhé boho sukni. Na jaře a v létě se bude hodit jako svršek pro chladnější večery. Cena 499 Kč.

Dlouhé triko

dlouhe-triko-cerna-s-potiskem-sovy

Toto tričko mě zaujalo v kategorii spacích oděvů. Já jsem spíše na košilky, ale myslela jsem si, že bych mohla delší triko nosit na doma společně s legínami. Na mojí 160 cm vysoké postavě je ale delší, mám ho až po kolena, takže jsou z něj skvělé domácí šaty a legíny nikdo nepotřebuje. Je z velmi příjemné bavlny, má vtipný nápis s obrázkem a já jsem s ním moc spokojená. Cena je 229 Kč.

Negližé

neglize-cerno-ecru

U této košilky jsem váhala již při minulé objednávce a nyní, když jsem tedy objednávala opět, jsem už neodolala a pořídila si ji. Dříve jsem košilky nakupovala především v Marks and Spencer, ale v poslední době se mi jejich nabídka moc nelíbí a hezké košilky téměř nemají. Tato je z příjemné bavlny, která je ale pevná. Je lemovaná hezkou bílou krajkou, pod prsy je guma a mám ji ke kolenům. Cena je 449 Kč.

Všechny fotky jsou převzaty ze stránek bonprix.cz.

Plánuji udělat únor poněkud chudší, aspoň co se týká nákupů. Leden byl hodně vydatný a já musím zase trochu šetřit. Bonprix je už můj druhý balíček v únoru (ten první bude taková premiéra zde na blogu, sama jsem zvědavá). Určitě ale bude Avon (ale podstatně méně než minule) a něco málo jsem vybrala i v Oriflame (sice opět tři věci, ale mnohem levnější). O jarních prázdninách plánuji jet do Ikey a pořád sháním černou kabelku, tak uvidíme. Pokusím se omezit aspoň tu kosmetiku. 

A co nosíte doma rádi Vy? Jak se Vám líbí věci v Bonprix? Napište mi:-) 

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *