Jídlo pod nos

Krásný večer,

zrovna jsem dojedla moji oblíbenou pizzu z mé oblíbené pizzerie Atollo, která ale bohužel nerozváží po Příbrami. To mi přijde jako obrovská škoda, ale naštěstí jsem před několika měsíci objevila jednu stránku, která tento problém řeší, a o tento úžasný objev se chci s vámi dnes podělit.

Můj problém vyřešila stránka jidlopodnos.cz, kde si z několika měst můžete objednat rozvoz jídla z vybraných restaurací. V nabídce měst jsou Karlovy Vary, Písek, Sokolov, Příbram a Plzeň. Stránka je pěkně přehledná, vyberete si město, restauraci a pak se vám hned objeví už nabídka jídel a popřípadě i nápojů.

Přínosem těchto stránek je především to, že rozváží i z podniků, kde rozvoz normálně není. Cena za rozvoz je 39 Kč (pokud daná restaurace nenabízí sama rozvoz zdarma), ale pokud máte vyšší objednávku, můžete ho mít i zadarmo.

Oceňuji přehlednost stránek, kde si můžete zadat i další kritéria (rozvoz zdarma, platba kartou, platba stravenkami, bohusový program). Moc se mi i líbí, jak to funguje, když vyplníte objednávkový formulář. Hned vám přijde sms a email s potvrzením objednávky, poté vám přijde další sms, že je vaše objednávka právě naložena do auta, kdo ji veze a telefonní kontakt. Na závěr vám po několika hodinách přijde email s dotazníkem spokojenosti.

Já bydlím v Příbrami, vyzkoušela jsem takto už čtyři různé restaurace a vždy jsem byla se službami spokojená. Doufám, že i vám to bude vyhovovat:-)

Krásný večer,

Vaše Čičulka

Tagged on:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *