Vůně měsíce: Rare Pearls z Avonu

Krásný den,

rozhodla jsem se zavést novou rubriku a každý měsíc Vám představit nějakou moji oblíbenou vůni. Doma se mi v posledních týdnech nashromáždilo hned několik zajímavých kousků, tak si myslím, že by bylo pěkné jim věnovat trochu prostoru:-)

asistent u fotografování:-)

Jako první si něco povíme o vůni Rare Pearls z Avonu. Je to parfémovaná voda, kterou jsem si poprvé objednala už asi před 15 lety:-) Na nějakou dobu z nabídky Avonu zmizela, ale před několika lety ji vrátili do stálého sortimentu. Jsem moc ráda a samozřejmě jsem si ji opět pořídila:-)

Tato vůně patří mezi květinové. Kombinuje v sobě smyslné santalové dřevo, sladkou magnolii a svěží růžové dřevo. Je to vůně nadčasová, vhodná pro všechny generace (samozřejmě kromě mladých dívek). Nosila jsem ji na gymplu, líbí se mi v mých 31 letech, kupuje si ji moje starší kolegyně i babička mojí kamarádky.

Je celkem intenzivní, působí docela dost luxusně a má opravdu dobrou výdrž. Seženete ji většinou za cca 250 – 300 Kč. Můžete si k ní koupit i tělový sprej, kuličku, tělové mléko, malou vůni do kabelky.

S vůní jsem moc spokojená, před několika dny jsem ji dodělala a myslím si, že si ji brzy pořídím znovu. Znáte tento parfém? jaká je Vaše oblíbená složka ve vůních? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *