Říjnový nákup v Rossmannu

Krásný den,

minulý týden byla v Rossmannu velmi populární akce 1+1 na dekorativní kosmetiku. Já jsem tam taky zamířila a kromě několika kousků dekorativky jsem dokoupila i to, co mi doma došlo nebo dochází.

Začneme od těch nudných kousků, jako jsou maxi vatové tamponky. Mám ráda tyto od značky Isana. Mají dobrou cenu a v balení je celkem čtyřicet kusů.

Asi vás ani nepřekvapí, že jsem musela koupit i odličovače očí bez olejové složky. Všimla jsem si, že už zvedly cenu a stojí jedno balení přes třicet korun. Opět se jedná o značku Isana.

Co jsem nezbytně potřebovala, byly nové houbičky na makeup. Sáhla jsem po mé oblíbené značce Real Techniques. Buřťa mi ty houbičky neustále krade, je to jeho nejmilejší hračka. Taky jsem si musela koupit nové hlavice do pilníku na paty. Jsou dost drahé, ale fungují dobře. Jedná se o Scholl.

I když jsem přesvědčená o tom, že bych doma měla mít ještě jedno balení laku na vlasy, tak jsem ho nenašla, a proto jsem si vybrala tento na objem od Welly a musím říci, že jsem zatím hodně spokojená. Chtěla jsem vyzkoušet i novou plátýnkovou masku od Garnieru s pro-retinolem.

Nakonec jsem si nechala dekorativní kosmetiku, kde jsem se hodně ovládla. Chtěla jsem vyzkoušet novou řasenku Wonder Bond od Rimmelu a tvářenku Max Factor. Paní cvičitelka mě nalákala i na linky od Nyxu, a tak tu mám jedny tekuté modrozelené a jedny fialové v tužce.

Kromě kosmetiky jsem pořizovala ještě nějaké čističe a aviváže. Lákalo mě mnohem více věcí, ale snažila jsem se nekupovat zbytečnosti. Využili jste tu akci na dekorativní kosmetiku? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

4 thoughts on “Říjnový nákup v Rossmannu

  1. Helena

    Hani, občas si jí všimnu i včas, ale u nás jsou ženy zjevně rychlejší, protože to bývá hodně přebrané…
    Přeji hezkou sobotu, Helena

  2. Lucie

    Ahoj, z tvého nákupu znám jen vatové tamponky a odličovače. Akce 1+1 na dekorativku jsem využila, ale koupila jsem si jen dva kousky, už to nebyl takový nákupní rauš jako v předchozích letech:-)

  3. Sabina

    Ahoj Haničko, akci jsem využila pořídila jsem si svůj oblíbený makeup, linku, řasenku a novou paletku očních stínů. Zdražení odličovačů jsem už taky zaznamenala, ale pořád je to za hubičku. Lak na vlasy mám já ráda od Isany takový růžový s keratinem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *