Paletka Matrix od Revolution – recenze

Krásný den,

v poslední době jsem si jednoznačně oblíbila paletku Matrix od značky Revolution a uvědomila jsem si, že jsem vám ji zde pořádně ani nepředstavila. Na první pohled je hodně barevná a pestrá, ale já s ní dělám relativně jednoduchá líčení, která nosím běžně do práce.

Balení je hodně pevné a bytelné. Je z tvrdého papíru, má magnetické zavírání a součástí obalu je i papírová krabička. Uvnitř najdete velké zrcátko, není zde aplikátor a názvy stín jsou uvedené zezadu na krabici.

Paletka obsahuje celkem 18 stínů, přičemž většina je matná. Jsou zde dva třpytkové stíny, pak čtyři s jemným shimmerem a zbytek je matný. Musím vyzdvihnout právě ty matné barvy, které mají neskutečnou pigmentaci. Ty s jemným shimmerem se nádherně nanášejí, jsou hodně syté a ani se nehnou.

Já jsem z paletky fakt nadšená, protože mi ty stíny drží mnohem více než třeba Anastasia Beverly Hills nebo Natasha Denona. Ráda dělám monochromatické looky – zelené nebo fialové líčení:-) Přiznám se, že úplně nepoužívám tu vínovou a korálově růžovou, ostatní barvy mě ale hodně baví.

Jak se vám líbí paletka? Nebojíte se při líčení barev? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

5 thoughts on “Paletka Matrix od Revolution – recenze

  1. Helena

    Hani, nic pro mě! Byla bych jako papoušek – necítila bych se v takových barvách. Líčím se přece jen daleko nenápadněji…
    Přeji příjemný den. Helena

  2. Stáňa

    Hani, já bych se s takovými barvami taky nedokázala nalíčit. A asi by to přece jen pro mne už nebylo 😀 (nerada bych na stará kolena vypadala jako diblík ;-))

  3. Lucie

    Ahoj, vypadá na pohled moc hezky, ale to využití v praxi by už u mě značně pokulhávalo, takto výrazně se už v podstatě nelíčím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *