Třpytivé tužky na oči z Avonu – recenze

Krásný den,

automatické tužky z Avonu se jmenují Glimmerstick a patří mezi jednu z nejprodávanějších komodit v katalogu. Já jsem si vybrala tři odstíny, které patří mezi novinky. Všechny jsou lehce třpytivé a mají metalický odlesk. Zaujaly mě odstín Gunmetal, Goldmine a Green Lights.

Tužky jsem si vybírala kvůli tomu, že jsem je chtěla používat na spodní víčko jako linku. Chtěla jsem nějaké světlé odstíny, které hezky rozzáří oko. Tužky jsou hezky krémové, mají jemný třpyt a barvy odpovídají celkem slušně barvě víčka.

Tužky jsou opravdu světlé, jsou vhodné spíše na prozáření, ale mají velmi dobrou výdrž. Já se maluji v šest ráno, odličuji se až navečer, takže to všechno prozkouším důkladně. Ztrácejí se opravdu minimálně, jsem s nimi spokojená.

Avon má v nabídce přes dvacet odstínů těchto tužek a většinu mám doma. Hlavně ty zelené, petrolejové a modré barvy jsou skvělé. Používáte klasické tužky na oči? Jaká je vaše oblíbená barva? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

4 thoughts on “Třpytivé tužky na oči z Avonu – recenze

  1. Helena

    Hani, tužky znám a používám. Jsem spokojená jak s barvami, tak kvalitou tužek. hezky „kreslí“ :o)
    Měj pohodový den. Helena

  2. Sabina

    Ahoj Haničko, vyskytlo se mi doma několik darovaných automatických tužek od Dermacolu tak uvidíme. Jinak jsem tým linky ve fixu nebo tekuté linky. Tyhle z Avonu používá tchýně 🙂

  3. Lucie

    Ahoj, kdysi jsem tyhle tužky používala, měla jsem je ve více odstínech, ještě možná nějaké mám, ale teď už tužky na oči příliš nepoužívám a když už, tak sahám po těch drogerkových Essence, Catrice..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *