Knižní přírůstky: září 2024

Krásný den,

září je takové běžné, co se týče nových knih. Mám tu menší balíček ze spolupráce s Gradou, pak nějaké eknihy a dvě malé objednávky. Hodně jsem využívala různé slevové akce a Dny Marianne.

spolupráce s Gradou

U Grady jsem si vybrala celkem tři knihy. První dvě představují romance/společenské romány. Pojízdné knihkupectví šťastných konců je druhým dílem ze série od Rebeccy Raisin. Dům v olivovém háji od Emmy Cowellové nás zavede do slunného Řecka. Jo Callaghanová napsala zajímavý detektivní thriller V jediném okamžiku pracuje s umělou inteligencí.

Knižní klub

Dělala jsem i objednávku na tomto eshopu. Pořídila jsem vánoční dárky pro sebe i pro několik blízkých. Nechala jsem si jednu knihu – Teorie lásky od Ali Hazelwood. Jedná se o romanci z prostředí katedry fyziky na MIT.

Dobrovský

Na Dobrovském jsem si vybrala čtyři knihy v pevné vazbě. Zaujala mě romance Chemie lásky od Sarah Wilson, což je pro mě nová autorka. Krutý ráj od J. T. Geissinger je novinka, které jsem samozřejmě neodolala.

Ilsa Madden – Mills píše romance ze sportovního prostředí a bývají vtipné. Ve slevě byla zrovna poslední kniha To si zkus, tak jsem si ji taky objednala. Jako poslední mám thriller V utajení od mé oblíbené autorky Rebeccy Zanetti.

e-knihy

Mám tu i dvě e-knihy, které plánuji přečíst na cestě do Skotska. Jedná se o novinku Co skrýváme před světem od Lucy Score. Zkouška ohněm od Catherine Center je moderní romance od pro mě další nové autorky. Měla by být z prostředí hasičské stanice, což mi přišlo celkem zajímavé.

Na všechny nové knihy se moc těším, něco jsem už stihla přečíst, takže se brzy dozvíte více. Jakou knihu jste si naposledy vybrali vy? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

3 thoughts on “Knižní přírůstky: září 2024

  1. Helena

    Přeji hezké počtení, Hani. V poslední době to byly jen samé odborné knihy k práci – bohužel…
    Přeji hezkou sobotu, Helena

  2. Lucie

    Ahoj, knihy teď nejsou zrovna něco co bych kupovala, nejvíc kupuji pleny a věci pro sítě, ale vybrala sis samé hezké tituly, tak se těším, co doporučíš na dlouhé podzimní a zimní večery:-)

  3. Stáňa

    Já asi naposledy vybírala od Grady – Milovala jsem Picassa a taky Knihkupectví šťastných konců. Z tvého výběru mne zaujalo V utajení a V jediném okamžiku.
    Prima počtení – dneska je na to den jak dělaný

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *