Nákupy a novinky: září 2024

Krásný den,

září je tradičně na novou kosmetiku bohaté. Kromě běžných nákupů v drogérii tu mám samozřejmě vše, co jsem si pořídila na Dny Marianne. Není toho málo, takže konečná suma bude hodně vysoká. Samozřejmě tu bude i Avon a Oriflame.

Oriflame poprvé

Konečně mi dorazil zbytek srpnové objednávky z Oriflame. Z řady Love Nature tu mám krém a tonikum s výtažky z ananasu a speciální pinzetu na pupínky. Platila jsem 300 Kč.

Rossmann

V Rossmannu byly také Dny Marianne a já jsem tam doplnila nějaké zásoby a využila dva kupony. Doma mi došly všechny odlakovače, takže tu mám čtyři nové. K tomu dvě balení maxi vatových tamponků. Taky jsem potřebovala nové odličovače a pleťový peeling. Vše je od značky Isana. Jeden kupon byl i na 2 + 2 pleťové masky zdarma a já ho využila na plátýnkové masky značek Jigott a Queret. Celkem jsem zaplatila 448 Kč.

DM drogérie

V DM jsem byla pro věci pro kočky a do oka mi padla limitka Pumpkin Spice Latte od značky Balea. Vybrala jsem si plátýnkovou masku (39,90 Kč) a hydrogelové polštářky pod oči (22,90 Kč). Celkem jsem zaplatila 62,80 Kč.

Manufaktura

Poměrně velkou objednávku jsem udělala na eshopu Manufaktury. Zaujala mě nová řada s jeřabinou, kde jsem si koupila sprchový gel, a krém na ruce jsem dostala jako dárek k objednávce. Z edice Vinné kosmetiky tu mám šampon a kondicionér. Vybrala jsem si i jejich jemný pleťový peeling.

Samozřejmě mám moc ráda jejich pivní řadu na vlasy, a tak tu mám opět jejich originální šampon a masku na vlasy. Všimla jsem si i novinkového kofeinového šamponu pro muže. Ještě jsem tam měla nějaké dárky a bez nich jsem i se slevou platila 1195 Kč.

Dr. Max

Na eshopu této lékárny byly taky zajímavé akce. Na Vichy byla 2+1 zdarma, takže jsem si doplnila jejich skvělé šampony Vichy Dercos. K tomu jsem přihodila i vlasovou kúru ze stejné řady. Na značku Skin Expert ReviHair byla taky sleva 1 +1, a tak tu mám jedny gumové medvídky a šampon. Celkem jsem platila po všech slevách 1713 Kč.

Douglas

Na eshopu mě zaujala nová řada Naturals z Douglas Collection. Vybrala jsem si tzv. Starter Kit, kde je malá micelární voda, pleťový krém a sprchový gel. K tomu jsem přihodila ještě pleťový a tělový peeling. Jako dárek jsem dostala řasenku Fake It Baby a miniaturku tělového krému. Celkem jsem platila 1022 Kč.

Rituals

Na stránkách Rituals jsem objednávala dárek pro jednu rodinnou známou, adventní kalendáře pro mě a mamku. Jako dárek jsem dostala malou vůni Fleur de Himalaya, která voní krásně, měla jsem ji i v plném balení.

Avon

V Avonu jsem samozřejmě dělala taky nějaké objednávky, to bych nebyla já:-) Doma mi došly krémy na paty a tento můj oblíbený byl za dobrou cenu ve větším limitovaném balení. K tomu jsem si vzala novinku – sadu tělového mléka a krému na ruce s kyselinou hyaluronovou. Rozhodla jsem se také vyzkoušet jejich suchý šampon.

Z dekorativní kosmetiky tu mám pudr v nejsvětlejším odstínu Fair (pudr jsem nedávno dodělala, potřebovala jsem nový). V akci byla i sada top coatu a spreje na urychlení zasychání laku na nehty. Neodolala jsem ani dvěma odstínům gelových linek, které jsou prostě skvělé. Vybrala jsem si zelenou Going Green a stříbrnou Silver Lights.

Taky mi doma nějak došly veškeré zásoby pleťových peelingů, a tak jsem se rozhodla otestovat ty levné z řady Clearskin. Za pár korun se mi povedlo sehnat oční krém Sensitive od Anew, který je fantastický.

Oriflame podruhé

V Oriflame se po hodně dlouhé době objevily jejich skvělé plátýnkové masky z řady Love Nature. Koupila jsem si rovnou dvě. Taky mě zaujala maska na vlasy Duologi. Dostala jsem jako dárek vzorek krému NovAge. Platila jsem 300 Kč.

Sephora

Na Dny Marianne jsem si udělala radost i na eshopu Sephory. Rozhodně jsem chtěla skvělou řasenku Hella Thicc od Fenty Beauty (520 Kč před slevou). Do oka mi padla novinka od značky Natasha Denona Golden Palette (1990 Kč před slevou). Jako dárek z jejich věrnostního programu jsem si vybrala jejich posilující šampon od Sephora Collectionvzorky Chloé a Paco Rabanne. Po slevách jsem platila celkem 2009 Kč.

Jak sami vidíte, září je bohaté. Ještě by mi měla dorazit jedna objednávka ze Sephory, ale o té až v říjnu, jelikož si všechny články musím připravit dopředu kvůli odjezdu do Skotska. Celkem jsem utratila 7049,80 Kč. Očekávám, že říjen bude poměrně chudší, i když tam bude ještě jedna objednávka ze Sephory. Jak jste v září nakupovali vy? Už máte nějaký adventní kalendář? napište mi:-)

Vaše Čičulka

3 thoughts on “Nákupy a novinky: září 2024

  1. Stáňa

    Hani, to je pořádná zásobička. Já si ani moc nepamatuju, co jsem v září nakupovala – budu muset zapátrat v paměti telefonu :). Poslední, co jsem kupovala byly sluneční brýle (už zase).
    Kalendáře si určitě budu pořizovat čajové (Sonnentor i DMko mají nové), ale ještě jsem se k tomu nedostala, nějak teď hodně bojuju s časem.
    Doufám, že si to parádně užíváš ve Skotsku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *