Ochutnáno 67

Krásný den,

zase se tu nastřádalo deset nějakých dobrot, tak se na ně společně podíváme. Tentokrát tu jednoznačně budou převažovat sladké chutě a jsem ráda, že se tu objevil zase nějaký nápoj, tam toho tolik nového nezkouším.

Sušenky Panzerotti all´amarena

Tyto sušenky jsem kupovala v Lidlu v rámci jejich italského týdne. Jedná se zase o jejich interní značku, ale myslím si, že je to novinka v jejich sortimentu. Jedná se o sušenky s višňovou náplní. Jsou poměrně sladké, docela velké a drobivé. Na svačinu jsem je snědla, ale znovu je kupovat nebudu, znám lepší sladkosti.

Bánovecký smetanový dezert Slaný karamel

Tento mléčný produkt jsem sehnala v akci v Bille, kde stál tedy 16,90 Kč. Samozřejmě mě nejvíce zaujala ta příchuť slaný karamel, tu mám všeobecně hodně ráda. Jedná se o poctivý smetanový jogurt, ta příchuť je fakt povedená, velmi ráda si ho koupím znovu.

Chocolate Flavour Drink, Alpen Fest

Tento čokoládový nápoj jsem opět sehnala v Lidlu, jedná se o produkt z jejich týdne alpských specialit. Já mám ráda různé mléčné nápoje a kakaa všeobecně, takže toto mě zaujalo. V krabici byl jeden litr čoko mléka a bylo to dobré. Nejvíce mi to chutí připomínalo vychlazené kakao.

Přesnídávka Agiberia Jablko, banán a broskev

Tuto přesnídávku jsem dostala u nás v jídelně v rámci snídaně. Vůbec nevím, kde se ta značka dá sehnat, ale měla jsem už několik variant. Já mám přesnídávky ráda, takže mi tato udělala radost. Byla hezky nakyslá, ale pořád dostatečně sladká, aby byla dobrá. Ráda si ji dám znovu.

Banana dezert, Billa

Tento dezert ve tvaru mimoňů jsem dostala od rodičů k svátku jako takovou sladkou pozornost. Myslela jsem si, že to bude něco úplně šíleného, ale po žlutou polevou se ukrývá buchta ve stylu medovníku nebo marlenky. Je to tedy sladké, ale mně i Martinovi to chutnalo.

Jogobella jogurt bez přidaného cukru

Tento jogurt seženete běžně v různých řetězcích. Já jsem si vybrala příchuť višně, která je hezky nakyslá. Já mám značku Jogobella fakt ráda, jejich jogurty mi všeobecně chutnají. I zde jsem byla spokojená. Jsou tam kousky ovoce a jogurt je hezky krémový.

Jogurt Mix Twix

Tento jogurt byl tedy docela drahý, ale zaujal mě příchutí twixu, což je moje oblíbená sladkost, kterou jsem si dřív kupovala. Jogurt je hezky krémový, sušenek je tam docela dost a pěkně křupaly. Dohromady to bylo dobré, ale díky ceně a sladké chuti to moc často kupovat nebudu.

Jogurtový nápoj bez přidaného cukru Ananas, banán, broskev, Activia

Jogurtové nápoje mám ráda, kupuji si ty ochucené i bez příchuti. V Bille mě zaujala pro mě tato novinka s ananasem, broskví a banánem. Líbí se mi, že je bez přidaného cukru. Nápoj byl hezky svěží, chutnal výborně. Na svačinku do práce se fakt hodí.

Tyčinka Deli melounová

V létě se objevila nová limitovaná edice čokoládových tyčinek Deli. Jedná se o melounovou příchuť, což jsem samozřejmě musela vyzkoušet, i když melounové příchutě úplně nevyhledávám (ale meloun jako takový mám ráda). Nebudeme si nic nalhávat, je to hodně chemicky navoněná záležitost, ale samozřejmě jsem to bez problémů snědla. Přišlo mi to lehce svěží, což byl zajímavý kontrakt k té čokoládě.

Camembert, Billa

V Bille jsem objevila nějakou jejich novou kolekci interních značek Billa. Zkusila jsem zatím jejich camembert, který cenově vycházel velmi slušně. Sýr byl krásně měkký, jemný, kůrka lehce křupavá, pevnější, přesně jak to mám ráda.

Dneska tu není žádný jasný propadák, ale trochu slabší jsou ty sušenky z Lidlu. Naopak mi chutnal jogurtový nápoj, sýr a všechny jogurty. Máte rádi jogurtové nápoje? Zkoušeli jste melounovou deli? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *