Krém a sérum Revitalift Laser od Loreal – recenze

Krásný den,

usmálo se na mě štěstí a byla jsem vybrána na testování dvojice produktů od značky Loreal Paris. Jedná se o poměrně nové sérum a pleťový krém z řady Revitalift Laser. Oba produkty jsou určené na boj proti vráskám.

Pleťový krém Revitalift Laser X3

Tnto krém má celkem luxusně vypadají balení v podobě hranaté dózy ze skla s plastovým víčkem. Vše je velmi bytelné a dobře se s tím manipuluje. Pod víčkem se ukrývá ještě ochranná krytka, která se dobře sundavá. Vše je zabalené v papírové krabičce, která má na sobě i české popisky.

Jedná se o denní krém proti stárnutí pleti. Obsahuje SPF 25, a tak se dobře kombinuje i se sérem. Ve složení najdeme kyselinu hyaluronovou, pro-retinol a vitamin C, což je kombinace aktivních látek, jež by měla dodat hydrataci, výživu, rozjasnění, vylepšené tónu pleti a samozřejmě redukovat vrásky.

Krém má jemně žlutavou barvu, je středně hutný a docela dobře se vstřebává. Jak je u této značky zvykem, krém je celkem parfémovaný, což by mohlo někomu vadit. Na denní krém je poměrně výživný, určitě se nehodí pro mastnou a mladou pleť. Teď, když se ochladilo, tak je příjemný, opravdu výživný.

Noční sérum s čistým retinolem proti hlubokým vráskám

Toto noční sérum obsahuje patentové složení, kde je velmi vysoce účinný retinol, který působí dlouhodobě i proti hlubokým vráskám. Díky tomu by měla být pleť okamžitě hladší, pružná, hydratovaná, o měsíc později by podle studií měla být zářivá, mladší a jemnější. Po několika měsících užívání by mělo dojít i k redukci hlubokých vrásek.

Sérum má skleněnou lahvičku s kapátkem. To nanáší poměrně málo séra, takže si většinou dávám na jednu aplikaci celkem tři dávky. I zde je sérum celkem dost parfémované, do pleti se vsakuje velmi rychle a ihned příjemně vyživuje.

Toto kombo používám několik týdnů a jsem s nim spokojená. Oba kousky aplikuji nejen na pleť obličeje, ale i krku a dekoltu. Jsem velmi spokojená s výživou a se stavem pleti, jelikož mi přijde hezky vyplněná a vyživená. Parfemace mi nevadí, takže já jsem spokojená.

Zaregistrovali jste tuto řadu? Jaký je váš oblíbený denní krém? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: , ,

6 thoughts on “Krém a sérum Revitalift Laser od Loreal – recenze

  1. Lucie

    Ahoj, já mám napříč touto značkou potíže s parfemací, na mě až moc a to nejsem žádná citlivka, ale co se týče péče o pleť, tam fakt preferuji jen decentní vůně.

  2. Stáňa

    Hani, já mám teď na testování krémy z řady 55+ (recenze bude až časem, zatím je používám týden) a ty parfemaci v  intenzitě, která by mi vadila nemají. U těch, co máš ty jsem taky zkoušela účast v testování, ale tam mi to nevyšlo…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *