Plátýnkové masky Schaebens – recenze

Krásný den,

značku Schaebens jsem objevila díky Stáně, a když jsem objevila jejich masky v drogérii v Rakousku, hned jsem si jich několik koupila, abych je vyzkoušela. Mám tu variantu s retinolem, s aloe vera a s mlékem a medem.

Plátýnková maska Retinol

Maska má příjemné plátýnko, je bez vůně, na pleti je velmi příjemná a komfortní. Maska obsahuje retinol, jojobový olej a elektrolyty. Je určená pro napnutou pleť. Já jsem s touto variantou byla velmi spokojená, protože maska skvěle hydratovala, zjemňovala a příjemně osvěžovala.

Plátýnková maska Aloe vera

V zeleném obalu se ukrývá maska s výtažky z aloe vera, kyselinu hyaluronovou a extraktem z byliny vraneček. Maska má stejně jemné plátýnko jako ta předchozí, vůně j velmi jemná, téměř neznatelná. Maska je hezky zklidňující a hydratační, byla jsem spokojená. Po sundání pleť nelepila.

Plátýnková maska Milch & Honig

Poslední maskou dnešního článku je výživná varianta s mlékem a medem. Kromě těchto dvou surovin maska obsahuje ještě olej z makadamiového ořechu. Je určená pro velmi namáhanou pleť, které slibuje regeneraci a výživu. Maska má příjemnou vůni, takovou sladší, a opravdu hezky vyživuje, hydratuje a ulevuje napjaté a vysušené pleti. Určitě není vhodná pro mastnou pleť.

Já jsem se svým výběrem moc spokojená, s maskami jsem nešlápla vedle. Cenově byly taky velmi dostupné. Jestli je zase někde potkám, ráda si je koupím znovu. Znáte tuto značku? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

4 thoughts on “Plátýnkové masky Schaebens – recenze

  1. Lucie

    Ahoj, mám dojem, že ty masky jsem už někde zahlédla, možná na nějakém e-shopu, nezkoušela jsem, ale asi bych si dala říct.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *