Oblíbenci: léto 2024

Krásný den,

dnes vám představím produkty, které mi dělaly společnost většinu léta. Některé kousky mám delší dobu, jiné jsou poměrně novými a já se do nich hned zamilovala. V létě jsem se trošku opálila v obličeji, takže jsem mohla zase používat něco jiného. Co se týče značek, je to takový ten můj mix drogérie a high end značek.

Jelikož jsem lehounce opálená (většina lidí to ani nevidí, ale já jsem běžně úplně bílá), tak jsem sáhla po dvojici produkt od značky Douglas Collection. Jedná se o bázi pod makeup a makeup Skin Augmenting. Na oba kousky byla na blogu i recenze. Makeup je jen lehký, má spíše nižší střední krytí, ale to mi právě vyhovuje. Mám odstín č. 1 Fair. Korektor mám od značky Benefit a je to jejich slavný Boi-ing, opět v nejsvětlejším odstínu, který je na mě i nyní docela tmavý, i když má růžový podtón.

Na oči jsem se zaměřila na dvě paletky, které se snažím dodělat. Když se na ně podíváte, je to už opravdu znát. První z nich je Festive paletka od Douglas Collection. Druhou kráskou je Major Love od Too Faced.

Na tváře používám momentálně tvářenku z paletky Ambiente od Hourglass. Je to taková sytě korálová s výrazným růžovým podtónem. Je krásně pigmentovaná a celkově jsem s touto paletkou spokojená (však ji mám téměř celou spotřebovanou). Díky opálení jsem vytáhla i bronzer Starshine od BellaPierre. Ten je heky zbarvený, že sedí i hodně bledým a studeným typům. Má podtón spíše do červena než do žluta nebo oranžova.

Z Avonu tu mám hned dva oblíbence z poslední doby. Jedná se o novinkovou řasenku Wonder Curl, která svým kartáčkem trochu připomíná žlutou Miss Sporty, ale na mých nic moc řasách dělá mnohem větší efekt. Druhým kouskem je automatická tužka na oči Glimmerstick Metallic Eyeliner v odstínu Green Lights. Je to krásná světle zelená a já ji používám na spodní linku. Co se týče rtů, mám tu poměrně virální kousek od Trend It Up. Jedná se o lesk v klikacím peru Shine & Click v odstínu č. 001. Posledním kouskem dnešního článku je set stínů na obočí Brow Powder Set v odstínu č. 020 od Catrice.

Z dnešních oblíbenců je to vše. Mojí tradiční otázkou je, co v poslední dob bavilo z dekorativní kosmetiky vás? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

8 thoughts on “Oblíbenci: léto 2024

  1. Helena

    Hani, letní líčení, to je trocha třpytu navíc. Proč se alespoň občas necítit jako bohyně :o)
    Bronzer a jedna paletka ve zlatavých tónech – dárek z Ameriky…
    Přeji hezké odpoledne, Helena

  2. Sabina

    Ahoj Haničko, já mám takové dlouhodobější oblíbence. Celý letošek ujíždím na Infaillible makeupu a dost jsem si oblíbila tvářenky, ale tu celý letošek používám jednu a tu samou, za to jsem téměř přestala používat rozjasňovače.

    1. ciculka Post author

      Ahoj Sabi,
      to jsem ráda, že ti ten makeup sedí. Tvářenky mě taky baví a docela je střídám, mám jich doma dost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *