Paletka Beauty ID od Benecosu – recenze

Krásný den,

značku Benecos moc neznám, myslím si, že u nás není zrovna moc rozšířená. Já jsem na ni narazila při nákupech v Rakousku, v jejich Bipě. Zaujala mě paletka Beauty ID, která je složená z refilových stínů v jemných, většinou pudrových odstínech.

Paletka má obal z pevného papíru s magnetickým zavíráním. Zaujal mě ještě další papírový návlek, který připomíná knihy. Uvnitř je menší zrcátko a žádný aplikátor. Paletka obsahuje celkem šest stínů.

Dva stíny jsou větší a jeden z nich je jemně třpytivý. Další čtyři stíny mají poloviční velikost a jsou všechny matné. Líbilo se mi barevné složení, přišlo mi, že je to dobře poskládané na denní líčení. Jsem z té paletky ale hodně zklamaná, jelikož jsou stíny naprosto nepigmentované, mají úplně minimální výdrž a hodně špatně se s nimi pracuje. Už dlouho jsem v ruce neměla něco tak otřesného.

Znáte tuto značku? Co naposledy zklamalo vás? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

8 thoughts on “Paletka Beauty ID od Benecosu – recenze

  1. Lucie

    Ahoj, značku znám jen z doslechu, osobní zkušenost nemám, nicméně už od pohledu se mi tyhle stíny nejeví jako něco, co bych nutně musela mít, natož když čtu tvoji zkušenost.

    1. ciculka Post author

      Ahoj Sabi,
      nebyl tam tester ani čas, takže tady se mi risk nevyplatil, což je škoda, ta paletka vypadala fakt hezky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *