Ochutnáno 66

Krásný den,

dnešní desítka bude hlavně sladká, je tu jen jedna výjimka. Mám tu ale i jeden nápoj, co jsme nově zkoušeli s Martinem. Většinu věcí jsem tentokrát kupovala v Lidlu, ale to je jen náhoda:-)

Rýžový puding Vanilla, High Protein

Další kousek ze sekce High Protein z Lidlu. Rýžové pudingy mám moc ráda, tento s vanilkou příchutí byl skvělý. Velmi ráda si ho koupím znovu. Líbí se mi, že nemá vysoký obsah tuků. Cena bývá taky přijatelná a v poslední době měli často různé akce 2 + 1 apod.

Čokoláda Spaghetti Eis, Moser & Roth

Další čokoláda z Německa z jejich letní limitované edice. Tato je tedy bílá a měla takovou jahodově krémovou složku. Nebylo to špatné, hodně sladké, ale měla jsem i lepší varianty.

Sušenky Club karamelové, Sedita

Tyto sušenky jsem kupovala v Lidlu, ale jsou běžně dostupné i v jiných řetězcích. Jedná se o variantu máslových sušenek, ale toto je karamelové verze. Chutnají jako lotusky, opravdu je to velmi podobná záležitost. Asi mám raději tu klasická máslovou variantu.

Zmrzlina Banánek v hořké čokoládě, Ballino

Zaujalo mě v letáku v Lidlu, že mají nově zmrzlinu banánek v hořké čokoládě. Je to moje oblíbená sladkost, takže jsem tu zmrzlinu musela samozřejmě vyzkoušet. Velmi mile mě překvapila ta chuť, je to jako zmražená čokoládová tyčinka, takže jsem byla spokojená.

Čokoláda Passionsfrucht, Moser & Roth

Poslední limitkou letní edice této značky je asi nejlepší. Jedná se o verzi s náplní z exotického ovoce, v chuti je nejvíce patrná maracuja a mango. Bílá čokoláda je lahodná, náplň povedená, svěží, lehce nakyslá.

Višňový džem, Maribel

Tento džem je z černých višní a je z Lidlu. Většinou si děláme marmelády doma, ale višně nemíváme, takže si je občas kupuji. Tato marmeláda byla dobrá, lehce nakyslá, višňová chuť byla výtazná.

Mléčný produkt s malinou a granátovým jablkem, High Protein

Další kousek z Lidlu. Zaujala mě ovocná kombinace, která byla dobrá. Byl to takový tvarohový jogurt, docela nakyslý, hutnější. Klidně bych si ho koupila znovu.

Džus Pomeranč & mango, Solevita

Tento džus je opět z Lidlu, Solevita je jejich interní značka. Džus si vybral Martin, zaujala ho příchuť manga, která je opravdu dobře patrná. Ta kombinace s pomerančem je povedená, lehce sladká díky mangu, příjemně nakyslá po pomeranči.

Karamelky, Guiness

Tyto karamelky u nás určitě nekoupíte, já jsem si je vybrala v obchodě v pivovaru Guiness. Karamelky mám ráda, ale musí být hezky měkké, aby byly chutné. Tyto jsou právě takové a zároveň je v nich cítit jemná mléčná příchuť.

Vajíčková pomazánka Chef Select, Lidl

Od značky Chef Select mám moc ráda jejich česnekovou pomazánku se sýrem. V nabídce mají i vajíčkovou verzi, tak jsem ji chtěla vyzkoušet. Nebyla vůbec špatná, ale ta domácí nebo u nás v jídelně je prostě lepší.

Z dnešního výběru mě nejvíce zaujala ta čokoláda s tropickým ovocem, džus a karamelky. Jaká je vaše oblíbená příchuť džusu? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on:

12 thoughts on “Ochutnáno 66

  1. Helena

    Hani, znám jen čokolády, tedy značku, tyhle limitky jsem neměla. Věřím, že byly dobré, Moser Roth zatím nikdy nezklamala…
    Přeji příjemný den. Helena

  2. Lucie

    Ahoj, klasické mlsání nejím, takže většinu produktů neznám, ale znám proteinové dobroty z Lidlu, nějaké kupuji téměř při každém nákupu, hlavně na snídaně nebo svačiny.

  3. Lucia

    Džús mám najradšej ananásový. Pred niekoľkými rokmi som na dovolenke v Bulharsku pila Cappy citrónový a ten bol úplne najlepšî. Odvtedy som ho už nikdy nikde nenašla…

  4. Stáňa

    Hani, nanuka Banán v čokoládě jsem měla taky, ale od jiné firmy, ne lidlovský brand. A tu marmeládu Maribel kupujeme jahodovou – višňovou máme ještě z loňska vlastní, ale jahody na chalupě nemáme a letos jsem neulovila ani žádné na trhu (chodila jsem pozdě z práce, takže už nic neměli). Mám rádda lotusky, tak možná zkusím někdy ty karamelové klubky.
    Hezký den

    1. ciculka Post author

      Ahoj Stáni,
      jahodovou marmeládu taky kupujeme, jahody nikde nemáme a letos ani nebyly nijak zajímavě v akci, abych ji doma dělali.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *