Sprchové gely Jean & Len – recenze

Krásný den,

už delší dobu vám slibuji recenzi na sprchové gely od značky Jean & Len. Ty mě zaujaly v drogérii Rossmann, kde jsem je za celkem sympatickou cenu pořídila. Mají několik variant a já jsem si vybrala verzi Mango s avokádem a Fíky s arganovým olejem.

Sprchový gel Mango s avokádem

Tento sprchový gel, který nese přívlastek exotický, by měl obsahovat výtažky z manga, avokádový olej, panthenol a rostlinný olej. Gel má dobré balení v podobě tuby, jež stojí na odklápěcím víčku. Jedná se o klasický sprchový gel, dobře pění a krásně voní po mangu. Zbytečně nevysušuje a samozřejmě dobře myje.

Krémový sprchový olej Fíky s arganovým olejem

Druhý sprchový gel má název olej, ale je to spíše krémová záležitost. Zde bychom v obsahu nalezli arganový olej, výtažky z fíků, rostlinný glycerin a panthenol. Balení je zde úplně stejné a nebyl s ním žádný problém. Gel má krémovou konzistenci, je zde znát olejová složka. Pěkně pění, hezky voní a nevysušuje.

Já jsem s touto značkou spokojená. Má líbivé obaly a gely jsou úplně v pohodě. Znáte tuto značku? Jak se vám líbí design? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

8 thoughts on “Sprchové gely Jean & Len – recenze

  1. Helena

    Hani, musím říct, že jsem si těch sprcháčů i všimla, právě kvůli obalům. Ale nekupovala jsem, mám zásoby…
    Děkuji za tvé hodnocení a přeji hezký den, Helena

  2. Stáňa

    Hani, já jsem je v Rossmannovi nezaragistrovala, ale je fakt, že už jsem tam dlouho nebyla. Žádné velké nákupy nepotřebuji a pro drobnosti se teď stavuju spíš v DMku, které mám po cestě k mámě. Ale obaly mají fakt pěkné a mne trochu láká ta mangová vůně ;-).
    Měj se fajn

  3. Lucie

    Ahoj, myslím, že už jsem ji viděla, ale jestli něčeho mám opravdu maxi zásoby, tak to jsou právě sprchové gely, tudíž se snažím nové pořizovat jen s maximálním rozmyslem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *