Kabelkový speciál

Krásný den,

dnešní článek je takový speciální, jelikož se mi za poslední měsíce doma sešlo hned několik nových kabelek. Rozhodla jsem se tedy věnovat jim speciální článek, kde vám je všechny představím. Některé jsem si pořídila sama, jiné jsem dostala.

Aldo

Tato kabelka na mě pravidelně vybíhala na různých sociálních sítích a v reklamách na internetu, takže jsem si ji musela pořádně prohlédnout na eshopu. Opravdu se mi líbila, tak jsem si ji koupila. Značku Aldo seženete na zootu. Kabelka je malá, spíše na večer nebo na nějaké posezení. Do práce si ji brát rozhodně nebudu, nedám tam věci.

Avon

V Avonu mi do oka padla tato krémová kabelka celkem klasického tvaru. Má jedno kratší ucho, za které ji můžete držet nebo si ji dát na předloktí. Součástí kabelky jsou ale i dva popruhy. Jeden je ze stejného materiálu jako kabelka, druhý je látkový v sytě korálové barvě. Líbí se mi ta kombinace korálové a smetanové, podle mě je to na jaro jako dělané.

Bagind

Tuto značku jsem vůbec neznala, ale jedná se o českou firmu, která dělá kvalitní kožené výrobky. Já jsem dostala tuto hnědou krásku k narozeninám od rodičů. Je to taková větší crossbody kabelka, samozřejmostí je taky popruh. Moc se mi líbí, je to podle mě nadčasový kousek. Má překvapivě dost místa uvnitř, takže se hodí i na  běžné denní záležitosti.

Flora & Co.

Tuto zelenou krasavici jsem si koupila především kvůli té barvě. Skvěle se mi hodí k takovým zeleným úpletovým šatům, které nosím moc ráda. Kabelka je poměrně malá, má docela ostrý zip, což mi vadí, je to nepříjemné pro ruku, když sahám dovnitř. Nosím ji na různé menší pochůzky, třeba když jedeme na nákup do supermarketu nebo na hospodský kvíz.

Orsay

Když jsem objednávala na eshopu Orsay nějaké dárky, zalíbila se i i tato khaki kabelka, která patří k těm velkým. Ještě jsem ji nikde neměla, protože jsem ji kupovala na konci školního roku. Doufám, že ji vynosím a že to nebyla unáhlená koupě.

Kara

Tuto malou černou kabelku dostala mamka od jedné známé a dala mi ji, když jsem potřebovala nějakou formálnější menší černou kabelku. Kara je poměrně klasická značka koženého zboží. Kabelka je opravdu celkem malá, ale moc hezká a taková nadčasová.

Michael Kors

Na závěr jsem si nechala nejdražší kousek nejen dnešního článku, ale i mé celkové sbírky kabelek. Jedná se o moji první (a asi i poslední) kabelku od značky Michael Kors. Koupil mi ji Martin k narozeninám, vybíral ji sám a byla jsem hodně překvapená. Moc se mi líbí hranatý tvar, kabelka má dvě ucha, díky kterým se dá nosit na předloktí. Součástí je i dlouhý popruh, takže ji občas mám přes tělo jako crossbody. Uvnitř je ještě jeden organizér, který mohu mít samostatně jako psaníčko. Má jiný design, ten s monogramem. Je to moc hezký detail. Od té doby, co jsem kabelku dostala, ji nosím opravdu velmi často.

To je z dnešního speciálu vše:-) Já jsem teď na nějakou dobu určitě saturovaná:-D Všechny kabelky se mi moc líbí a hodí se mi k věcem, co mám doma. Jaká vás zaujala nejvíce? Máte nějakou vysněnou kabelku? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

12 thoughts on “Kabelkový speciál

  1. Helena

    Hani, ráda jsem se mrkla na polici s tvými kabelkami. Jsou to hezké kousky. Je pravda, že kabelek mám doma celkem dost, dřív jsem si kupovala výhradně kožené, teď už občas slevím, co se materiálu týče, hlavně u módnějších nebo barevných kousků. Nedávno jsem si koupila na Bleire zlatou taštičku na telefon. Jsou příležitosti, kde ji nosím ráda.
    Přeji hezký den. Helena

    1. ciculka Post author

      Ahoj Helenko,
      já jsem si koupila takovou korálovou taštičku na mobil v Avonu a na dovolené v Řecku se mi hodně osvědčila.

  2. Stáňa

    Hani, já jsem nekabelková – nosím v podstatě jen městský batůžek. Vyhovují mi volné ruce i to že nemám jednostranně zatížené rameno. Jen do divadla mám psaníčko nebo malou kabelku přes rameno a na dovolené crossbody taštičku, ve které nosím na večeři brýle, mobil a tak. Beru si ji taky na procházky po městě nebo třeba do zámků, když není potřeba brát klasický turistický batoh.
    Z tvých kabelek mne zaujala ta první – je to zajímavý výrazný kousek. Ty ostatní mi přijdou celkem nadčasové, tak je určitě budeš nosit dlouhlo.
    Hezký den

    1. ciculka Post author

      Ahoj Stáni, já nosím docela často i sportovní batoh, dneska jsem ho měla zrovna ve škole, protože jsem nesla hodně věcí.

  3. Siraelxy

    Hani, já jsem taky kabelkový maniak 🙂 Ale chci je velmi protřídit, zredukovat a mít jen pár kvalitních.
    Inspirovalas mě na článek, takže díky. A nejvíce se mi líbí první kousek.

    1. ciculka Post author

      Ahojky,
      já jsem kabelky hodně třídila minulý rok a myslím si, že příští léto proběhne další kolo. Těším se na tvůj článek.

  4. Lucie

    Ahoj, tak nejhezčí za mě je dárek od tvého přítele, fakt se mu ten výběr povedl, vypadá úžasně. A pak první dvě, nicméně ty by na mé potřeby byly malé, jsem pověstná tím, že sebou tahám spoustu harampadí a potřebuji prostorné a velké kabelky:-D

    1. ciculka Post author

      Ahojky,
      já jsem s dárkem taky spokojená. Jinak já s sebou taky tahám hodně věcí, takže docela často nosím batohy.

  5. Sabina

    Ahoj Haničko, mně se nejvíc líbí kabelka první. Já zas tak velký kabelkový maniak nejsem ač teda na to, že bydlíme s Kubou v jednom pokoji jich mám víc než bych potřebovala. Z toho co nosím tak 5 malých crossbody, z čehož dvě už mají nejlepší za sebou, dvě velké černé kabelky (jedná pevná hranatá, druhá měkká ale kožená), červenou vzorovanou Dessigualku a vínový Vuch batůžek. Je fakt, že bych teda ještě chtěla časem nějakou hnědou větší kabelku do práce, ostatně stejně tak hnědé chelsea boty od Mustangu, tak aby ta kabelka nejlépe ladila k nim. Psaníčka já vůbec nevedu, když na to přijde tahám ty crossbody kabelky a neřeším to 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *