Srpnový nákup v Avonu

Krásný den,

zase tu mám pro vás přehled toho, co jsem si objednala v Avonu, konkrétně za měsíc srpen. Není toho tolik, ale klasický nákupový článek bude hodně dlouhý, tak jsem to rozdělila. Tentokrát jsem si vybírala věci převážně na vlasy.

Začnu ale asi tím nejzábavnějším, a to je dekorativní kosmetika. Z té tu mám celkem tři zástupce a  u všech se jedná o tužky na oči. Avon představil tři nové odstíny tužek a mě hodně zaujaly. Jsou to jemné třpytivé barvy, ale jsou dobře pigmentované a hezky kreslí a drží. Nejvíce se mi samozřejmě líbí ta zelená, ale i ty dvě další se mi budou hodit. Plánuji je nosit na spodní lince.

Podařilo se mi ve Focus magazínu najít sadu tří mýdel, kde ta mýdla vycházela cenově podstatně lépe než v katalogu. V sadě byly verze Orange Twist, Lavender Calm a Secret Lagoon. Mám jejich mýdla moc ráda, ale samozřejmě patří mezi ta dražší.

Asi nejnudnější část nákupu tvoří pomůcky na manikúru a pedikúru. Já si nehty lakuji doma sama, na pedikúru chodím, ale i tak o chodidla musím hodně pečovat i doma. Pořídila jsem si novou pomůcku na nehtovou kůžičku. Už ji doma mám několik let jen v jiném designu, jsem s ní moc spokojená, jen je už taková jetá. Vybrala jsem si kovovou rašpli na chodidla do sprchy.

A konečně se dostáváme k té slibované vlasové péči. Jako novinku jsem si objednala z Focus magazínu sadu Mega Volume z řady Advanced Techniques. Sada obsahuje šampon ve velkém balení, kondicionér a sprej na objem. Jsem na to samozřejmě hodně zvědavá, tak uvidíme.

Nakonec tu mám dvě masky, opět z řady Advanced Techniques. Tyto masky obsahují keratinový komplex, který pomáhá vlasy zacelovat a celkově vylepšuje jejich strukturu. Masky byly ve slevě, tak jsem koupila rovnou dvě, to se mi doma rozhodně neztratí, obzvlášť když u současné masky jsem už úplně na dně.

To by bylo pro dnešek vše. Myslím si, že v září toho bude taky dost, protože mi doma dojdou zase jiné věci. Jak to máte s mani & pedi vy? Chodíte někam do salonu, nebo si to všechno děláte doma sami? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

8 thoughts on “Srpnový nákup v Avonu

  1. Helena

    Hani, tužky od Avon jsou velmi oblíbené, sama si jednu kupuji opakovaně.
    Na pedi chodím pravidelně, ale je potřeba se o nohy starat i doma.
    Přeji příjemný den. Helena

    1. ciculka Post author

      Ahoj Helenko,
      ty tužky jsou skvělé, už hodně nosím tu zelenou, kreslím s ní na spodní víčko a moc se mi to líbí.

  2. Stáňa

    Mně doma zásoby nějak nedochází, tak moc nenakupuju :). Líbí se mi ta rašple na paty – já mám s rukojetí a tohle držátko mi přijde praktičtější.
    Hezký den

  3. Lucie

    Ahoj, manikúru si dělám sama, na pedikúru chodím do i do salonu, ale v mezičase si ji dělám sama doma. Z objednávky mě zaujala ta sada na vlasy na objem a nové tužky. Drží ti dobře na spodní lince?

    1. ciculka Post author

      Ahojky,
      já to mám stejně. Z tužek jsem zatím nejvíce měla tu světle zelenou, používám ji na spodní víčko a jsem moc spokojená.

  4. Sabina

    Ahoj Haničko, vloni se mi dařilo si třikrát během roka na pedi dojít, letos jsem v tom úplně mizerná. Snažím se najít si nějakou rutinu doma, ale samozřejmě jako od profíka to není 😀 chtěla bych si teď o víkendu mani pedi udělat, tak uvidíme zda mě zase nepřemůže lenora. Jinak nákupy moc pěkné, já už mám na září nachystanou tučnou objednávku, ale to samozřejmě víš 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *