Pleťové masky Lesní ovoce od Baley – recenze

Krásný den,

když jsem byla naposledy v DM drogérii, neodolala jsem nové limitované edici od značky Balea. Jedná se o řadu Lesní ovoce, která má moc hezké obaly. Do oka mi padla plátýnková maska a hydrogelové polštářky pod oči.

Plátýnková maska Lesní ovoce

Líbí se mi obal masky, který připomíná nanuk. Maska obsahuje kyselinu hyaluronovou a výtažky z lesního ovoce. Je určená pro hydrataci pleti, kterou by měla osvěžovat a dodávat zářivý vzhled. Plátýnko je příjemné, dobře napuštěné a hezky mi drží na obličeji. Maska měla jemnou ovocnou vůni, opravdu příjemnou a nedráždivou. Tato limitka se celkem povedla, po sundání byla pleť hezky vyživená, hydratovaná a hlavně nelepila.

Hydrogelové polštářky Lesní ovoce

Hydrogelové polštářky Balea mám všeobecně moc ráda, snad se všemi jsem byla vždy spokojená a myslím si, že je Balea umí lépe než Isana. Tyto z limitky s lesním ovocem to zase jen potvrzují. Polštářky obsahují kyselinu hyaluronovou a výtažky z lesního ovoce. Mají minimální parfemaci, po očima dobře drží a skvěle osvěžují oční okolí, které je opravdu i hydratované.

Jak jsem v poslední době Baleu dost kritizovala, tak tato limitka se podle mě povedla a bavila mě. Doufám, že si tento trend Balea udrží:-D Co vám vyhovuje od této značky? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

6 thoughts on “Pleťové masky Lesní ovoce od Baley – recenze

  1. Helena

    Hani, děkuji za recenzi. Balea za ty peníze je super. Mám teď pěnu na holení, osvěžující vodu…
    Přeji příjemný den. Helena

  2. Stáňa

    Hani, na tyhle dva kousky jsem koukala, ale nakonec nekoupila, protože jsem ještě měla nějaké zásoby. Teď už bych minimálně polštářky potřebovala doplnit, tak se mrknu, jestli je ještě nemají.
    Hezký den

  3. Lucie

    Ahoj, já už normálně masky Balea nekupuji, ale tohle mělo tak nádherné obaly, že jsem nedokázala odejít bez toho:-D Takže jsem zvědavá, protože masky téhle značky mi vesměs nikdy neseděly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *