Plátýnkové masky Iroha – recenze

Krásný den,

před nějakou dobou jsem si v akci v Rossmannu koupila plátýnkové masky od značky Iroha. Jedná se o masky z řady After Sun, takže jsem si je schovala na léto, na dobu po dovolené u moře. Ten čas přišel nyní, takže se jim společně podíváme na zoubek.

Plátýnková maska Nutritiva

Jedná se o regenerační plátýnkovou masku po opalování, která obsahuje výtažky z mořské řasy. Maska slibuje hloubkovou regeneraci a hydrataci pleti po opalování. Pomáhá bojovat i proti známkám stárnutí. Plátýnko je příjemné, dobře napuštěné a na pleti mi hezky drželo. Parfemace byla neutrální a maska nijak nedráždila. Velmi dobře hydratovala a dodávala pocit svěžesti. Spíše jsem pocítila efekt hydratace než tu hloubkovou výživu.

Plátýnková maska Reparadora

Druhou maskou je varianta opravná s výtažkem z vodního melounu. Maska by měla být omlazující a regenerační a jejím úkolem je redukování vrásek a zlepšení stavu pleti. Maska obsahuje kyselinu hyaluronovou. Trochu jsem se bála toho melounu, já ho v kosmetice úplně nevyhledávám, ale nijak jsem ho zde nepocítila. Maska má stejně dobré plátýnko, na pleti je příjemná a její efekt je pro mě vlastně úplně stejný jako u té předchozí.

Myslím si, že obě masky jsou povedené a moje sluníčkem trochu potrápená pleť byla spokojená. Jinak se jedná o španělskou značku kosmetiky a je to moje první zkušenost s ní. Znáte tuto značku? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

6 thoughts on “Plátýnkové masky Iroha – recenze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *