Ritual of Karma od Rituals – recenze

Krásný den,

jestli je nějaká značka pro mě symbolem voňavého potěšení, je to Rituals. Díky moc milému balíčku jsem dostala celou sadu Ritual of Karma a dneska bychom se společně podívali na tělový krém, tělový peeling, tělový sprej a sprchovou pěnu.

Sprchová pěna Ritual of Karma

Měla jsem v balíčku jen miniaturu, ale už jsem ji předtím doma měla několikrát. Balení je plně funkční a opravdu hezké. Pěna je krásně nadýchaná, hustá a zároveň vláčná. Jestli jste zkoušeli třeba nějakou pěnu od Baley nebo jiné levné značky, tak tady hned vidíte tu kvalitu. Voní velmi hezky, Ritual of Karma je za mě taková relaxační vodní vůně, mám ji nejraději v létě. Pěna myje velmi dobře, nevysušuje a pokožku hezky provoní.

Tělový peeling Ritual of Karma

Peeling je v hezké plastové dóze s matně zlatým víčkem, což vypadá opravdu hezky. Pod víčkem je krycí folie, takže vám nikde nevyteče. Jedná se olejový peeling, takže nejen skvěle obrušuje, ale zároveň parádně zvláční kůži. Já mám na nohách moc ošklivou lupénku a ten peeling mi dělá tak dobře na ta suchá místa, to je neuvěřitelné. Vůně je zde stejná, ale řekla bych, že ze všech čtyř produktů má asi nejnižší intenzitu, což mi nijak nevadí, protože já používám celou sadu najednou. Rituals peelingy opravdu umí, já je mám od nich asi nejraději.

Tělový krém Ritual of Karma

V menší tubě je tělový krém, který jsem v minulosti taky už několikrát měla. I když je to poměrně malé balení, vydrželo mi několik dnů (mám hodně těla k namazání, není to samozřejmost). Krém je skvěle hydratační a dodává pokožce takový hebký finiš. Chvilku po nanesení se jakoby na pokožce uzamkne, vy cítíte tu hydrataci, ale zároveň pokožka není mastná, nechytají se na ni třeba kočičí chlupy apod. Parfemace je zde pěkně intenzivní a cítím ji ještě docela dlouho, což se mi samozřejmě líbí.

Tělový sprej Ritual of Karma

Nakonec jsem si nechala tělový sprej, což je spíše taková toaletní voda. Má stejnou vůni jako zbytek sady. Zde je určitě intenzita nejvyšší, ale to je logické. Sprej má dobrou střičku, snadno se s ním manipuluje. Přijde mi, že mi ubývá opravdu pomalu, i když s ním vůbec nešetřím. Výdrž je slušná na to, že se jedná o tělový sprej. Opravdu je srovnatelný třeba s toaletní vodou.

Celá tato řada je fakt skvělá, krásně voňavá. Podle mě je Rituals výborný tip na dárek, já si ho vždy jednou za rok dopřeji:-) Máte rádi tuto značku? Která řada vám voní nejvíce? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

10 thoughts on “Ritual of Karma od Rituals – recenze

  1. Helena

    Mám, Hani! Chválila bych stejně jako ty. První, co jsem kdy dostala byly sakurové květy, občas se k nim vracím. Moc se mi líbila vůně s mátou a ještě něčím, kterou jsme měli k dispozici na Krétě v hotelu. Tady se ta edice bohužel neprodává…
    Posílám pozdravy, Helena

    1. ciculka Post author

      Ahoj Helenko,
      na tu sakuru úplně nejsem, tam mám občas problém s vůní, která se mi sice líbí, ale občas je mi z ní špatně.

  2. Stáňa

    Hani, pár kousků jsem měla, většinou jsem je dostala jako dárek (a i  jsem od této značky něco jako dárky kupovala). Zatím jsem s tím, co jsem měla, byla spokojená.
    Hezký den

  3. Lucie

    Ahoj, Rituals si z důvodu cen nekupuji příliš často a používám spíš, když se chci rozmazlit a dopřát si něco víc. Nicméně myslím, že tahle řada by mi voněla, hlavně teď v létě, hodně:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *