Skin Augmenting báze a makeup od Douglas Collection – recenze

Krásný den,

už nějakou dobu poctivě testuji dvojici produktů od privátní značky parfumérie Douglas. Jedná se o makeup a bázi pod něj z řady Skin Augmenting. Ta se před několika měsíci proslavila, když na trh přivedla sypký pudr s vlhkým efektem. Nyní je v nabídce i bronzer, ale o tom zase jindy. Já jsem o pudru psala v době, kdy to byla žhavá novinka, nyní mám doma další balení a jsem s ním pořád spokojená. Chtěla jsem vyzkoušet i bázi a makeup, protože mi právě seděl ten pudr.

Báze pod makeup Skin Augmenting

Báze má moc pěkné a funkční balení. Jedná se o skleněnou lahvičku s plastovým vrškem v podobě pumpičky. Ta dávkuje dostatečně a nemám problém s tím cestovat. Báze má bílou barvu a krémovou konzistenci. Parfemace je neutrální. Na jedno vymáčknutí vyleze dost produktu, aby mi to vyšlo na celý obličej. Díky krémové konzistenci hezky vyhlazuje pleť, dobře se do ní vsákne a nedělá neplechu s následujícím nanášením makeupu. Zkoušela jsem ji i s BB krémem od Misshy a jsem taky spokojená.

Makeup Skin Augmenting

I makeup má povedené balení v podobě skleněné lahvičky s kovovým detailem a pumpičkou. Jedná se o hydratační makeup, který byl měl mít maximálně střední krytí. To mi vyhovuje, já na ty hutné moc nejsem. Mám ten nejsvětlejší odstín (odstín č. 1 Fair) a za mě by mohl být ještě světlejší, ale nyní na jaře a v létě to docela jde. Já používám makupu poměrně málo, takže jedno pumpnutí mi bohatě stačí na celý obličej a krk. Dobře se zapracovává, používám na to prsty a houbičku. Funguje skvěle s bází i bez ní, zkoušela jsem na něj pudr ze stejné řady, i jiné pudry z drogérie a vždy to bylo bez problémů.

Jak mi sedí pudr z řady Skin Augmenting, tak jsem moc spokojená i s bází a makeupem. Je to rozhodně vhodné pro někoho s normální nebo trochu sušší pletí a pro někoho, kdo nechce totální krytí. Já mám ráda přirozeně sjednocený vzhled pleti a to tyto dva kousky plní.

Zkoušeli jste něco z řady Skin Augmenting? Máte rádi značku Douglas Collection? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

8 thoughts on “Skin Augmenting báze a makeup od Douglas Collection – recenze

    1. ciculka Post author

      Ahoj Stáni,
      já tam byla několikrát ještě v době, kdy jsem do Prahy celkem často jezdila. Po covidu jsem tam sice taky byla, ale dřív jsem jezdila busem na Anděla a tam chodila na Nový Smíchov, kde je Douglas hned v přízemí. Jenže oni tam v OC zrušili hodně mých oblíbených obchodů, a tak s mamkou jezdíme už jen na Zličín, kde jsem to dřív paradoxně vůbec neměla ráda.

  1. Helena

    Hani, přiznám se, že jsem z Douglas Collection nic neměla. Ráda jsem si přečetla tvé hodnocení.
    Měj příjemný den. Helena

    1. ciculka Post author

      Ahoj Helenko,
      já jsem měla jednou adventní kalendář, pak nějaké sady jejich Spa věcí a teď tu dekorativní kosmetiku, tak to pomalu ale jistě testuji:-)

  2. Sabina

    Ahoj Haničko,
    já se musím přiznat, že jsem z Douglasu nikdy nic neměla. Řada vypadá dobře ovšem já jsem tým smíšená až mastnější a preferuji vyšší krytí, takže nic pro mě.

  3. Lucie

    Ahoj, nezkoušela jsem, nicméně produkty vypadají dobře, plné krytí jsem preferovala před lety, když jsem trpěla na akné, teď už si vystačím i s tím nižším krytím, nehledě na to, že ta lehčí textura bývá mnohem příjemnější.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *