Plátýnkové masky Tenzero II- recenze

Krásný den,

o korejské značce kosmetiky Tenzero jsem vám na blogu už několikrát psala. nyní tu mám další trojici plátýnkových masek, které se jmenují podle hlavní účinné látky. Masky jsem kupovala v drogérii Rossmann a vybrala jsem si varianty cica, kolagen a ceramidy.

Plátýnková maska Collagen

Maska obsahuje tři druhy kolagenu a je určená k zabránění ztráty vlhkosti a má regenerovat poškozené buňky. Měla by bránit známkám stárnutí. Ve složení najdeme i kyselinu salicylovou, která působí exfoliačně. Plátýnko je velmi jemné, dostatečně napuštěné a na pleti sedí skvěle. Po sundání byla pleť moc hezky vyhlazená a vyživená, na dotek jemná a hebká.

Plátýnková maska Cica

Cica, neboli Centella Asiatica, je velmi účinná látka, která dominuje této plátýnkové masce. Antioxidanty v masce bojují proti stárnutí pleti a obnovují její strukturu. Zároveň stimuluje tvorbu kolagenu a kyseliny hyaluronové. Cica také velmi dobře zklidňuj pleť. Opět je zde stejně povedené plátýnko, parfemace je minimální, maska je naprosto nedráždivá. Já jsem zaznamenala hlavně ten zklidňující efekt, ale musím říci, že pleť byla po sundání plátýnka hezky hydratovaná a na dotek prostě lepší a taková plnější.

Plátýnková maska Ceramide

Poslední maska dnešního článku je ta s ceramidy, které posilují ochrannou bariéru pleti, zbavuje ji suchosti a šupinatění a celkově pomáhá pokožce se rychle zotavit. Opět je ve složení kyselina salicylová, která se postará o jemnou exfoliaci a kontroluje tvorbu kožního mazu. Jako vždy je zde skvělé plátýnko – měla jsem i jiné masky této značky a všechny ho měly stejně kvalitní. Po sundání byla pleť vypnutá, ale ne suchá, působila plnějším dojmem a na dotek byla hebká a hladká, i když mě v té době docela trápily pupínky.

S touto trojicí masek jsem velmi spokojená, za mě se rozhodně povedly. Jestli potkám další varianty, ráda je vyzkouším. Musím říci, že korejská kosmetika mi všeobecně dost sedí. Znáte tuto značku? Zkoušeli jste od ní někdy něco? Jaká maska vám naposledy vyhovovala? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

10 thoughts on “Plátýnkové masky Tenzero II- recenze

  1. Helena

    Hani, neznám a děkuji za tvé hodnocení!
    Koupila jsem v Německu namátkou pár masek, něco jsem rozdala, něco si nechala. jedna byla skvělá, ale já truhlík, jsem si obal nevyfotila, takže smůla…
    Přeji příjemný den. Helena

  2. Lucie

    Ahoj, značku neznám a vlastně už si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem na obličeji měla masku, s dítětem se holt hodně věcí mění. Ale vypadají dobře, rozhodně bych si na ně dala říct.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *