Plátýnkové masky After… od Holika Holika – recenze

Krásný den,

asi jste už zaznamenali, že moc ráda zkouším různé plátýnkové masky. Když jsem minulý měsíc objevila v drogérii tuto trojici od značky Holika Holika, věděla jsem, že ji chci vyzkoušet. Masky mají originální obal, který hned upoutá pozornost. Jedná se o korejskou značku.

Plátýnková maska After Taking Trip

Jedná se o rozjasňující plátýnkovou masku, která má hydratovat a oživovat unavenou pleť po nějaké cestě. Maska měla celkem dobré plátýnko, které bylo hezky tenké a dostatečně napuštěné. Na pleti seděl dobře a maska byla příjemná. Po sundání pleť nelepila, ale také mi nepřišlo, že by maska něco dělala. Jako bych měla to plátýnko napuštěné jen vodou…

Plátýnková maska After Sauna

Tato maska je vhodná pro čištění pleti, ideálně by se měla aplikovat po návštěvě sauny, kdy je vhodná na stažení otevřených pórů. Slibuje, že dodá pleti přitažlivý vzhled. Obsahuje výtažky z máty, kaštanu, okurky a limetky, což je složení, které by mělo snižovat viditelné množství pórů, vyhlazovat a osvěžovat pleť. Tato maska mi sedla asi nejméně, zde mi přišla pleť trochu ulepená, to nemám ráda.

Plátýnková maska After Hard Study

Poslední maska je čistící a je vhodná pro problematickou, smíšenou a mastnou pleť. Měla by účinně čistit a osvěžovat pleť, zejména po duševní námaze. Maska má reagovat na tvorbu kožního mazu a snižovat viditelnost pórů. Ani zde jsem nebyla moc spokojená, maska mi přišla neúčinná a pleť mi připadala po aplikaci taková špinavá.

Jak mám moc ráda korejskou kosmetiku a zrovna značka Holika Holika patří mezi moe oblíbené, tak zde jsem fakt zklamaná. Masky na první pohled vypadají zajímavě, ale po vyzkoušení jsem nebyla spokojená ani s jednou. Co naposledy zklamalo vás? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

6 thoughts on “Plátýnkové masky After… od Holika Holika – recenze

  1. Helena

    Škoda, ale i to se stane.
    A zklamání – dostala jsem sérum podle etikety s luxusním obsahem. Účinky zatím nevím, ale je velmi husté, hodně těžko se roztírá… Jsem zvyklá na trochu něco jiného.
    Hani, přeji hezkou neděli, Helena

    1. ciculka Post author

      Ahojky,
      taky jsem zatím byla se značkou spokojená. Teď tu mám zase nějaké novinky, tak jsem na ně zvědavá…

  2. Stáňa

    Hani, já jsem na ně nedávno koukala v Rossmannovi a nakonec jsem si je nevzala. Jak vidím, tak jsem dobře udělala :). Mě dost zkamal kondicionér Klorane – vůbec mi po něm nešly vlasy rozčestat (a to je nemám moc dlouhé), přitom to rozhodně nebyl nejlevnější kousek
    Hezký den

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *