Recenze: paletka očních stínů I heart Chocolate

Krásný den, 

před několika měsíci jsem si na eshopu Pink Panda pořídila v akci 2 + 1 paletky očních stínů od značky I love make up. Jednou z nich byla i I heart Chocolate, o které si popovídáme dneska:-) Paletka se ukrývá v pěkném a bytelném hnědém obalu s reliéfem tabulky čokolády. Když ji otevřete, hned ucítíte vůni toho sladkého pokušení:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barevné spektrum je laděné do přírodních odstínů. Je plné hnědé, zelené, růžové a fialové. Některé stíny jsou matné, jiné se shimmerem nebo malinkými třpytkami. Stíny jsou pěkně pigmentované a dobře se do sebe ztrácejí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V první řadě se nachází pět stínů, přičemž ten první je dvojnásobný. Je to krásný světlý stín, který se hodí na projasnění očního koutku nebo ho ráda nanáším pod obočí. Je matný. Druhý je pěkná khaki zelená, pro kterou mám slabost. Za ní se nachází matná hnědá, jež připomíná mléčnou čokoládu. Ráda ji nanáším do záhybu očního víčka. Čtvrtou barvou je hnědá ze zlatými třpytkami. Je moc fajn na zvýraznění vnějšího koutku. Pokud chci ještě přitvrdit, použiju tmavě hnědou, poslední barvu v řadě.

na ruce jsou swatche zprava doleva:-)

na ruce jsou swatche zprava doleva:-)

Ve druhé řadě je šest stínů. Prvním z nich je teplá světle hnědá. Druhým je krásná tmavá béžová, které obsahuje zlatý shimmer. Na třetím místě je matná hnědá, která mi připomíná horkou čokoládu. Za ní je krásná světle růžová, která mi přijde ale hůře pigmentovaná, asi nejslabší ze všech. Krásně se hodí k tmavě fialové. Celá řada je zakončena máslovou tmavě hnědou barvičkou.

na ruce jsou swatche zprava doleva:-)

na ruce jsou swatche zprava doleva:-)

Třetí řada má opět jen pět stínů. Na prvním místě je teplá středně hnědá se shimmerem, za ní následuje tmavě zlatá se zlatým shimmerem a třetím třpytivým stínem je studená světle hnědá. Předposlední barvou je krásná vínová s třpytkami. Vše je zakončeno dvojitým stínem, bílýma třpytivým, který se dá použít i jako rozjasňovač.

na ruce jsou swatche zprava doleva:-)

na ruce jsou swatche zprava doleva:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Znáte tuto značku? Vyzkoušeli jste některou z čokoládových paletek? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *