Leskování s Lorealem

Krásný den, 

ještě před Vánocemi jsem si pořídila dva lesky na rty od Loreal Paris. V drogérii píší, že se jedná o lesky, ale jsou tak pigmentované, že byste je mohli vydávat i za tekuté rtěnky. Pořídila jsem si dva odstíny – Molto Mauve a Ruby Opera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Molto Mauve

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tato barva je pro mě celkem netypická, protože je světlá, klidně bychom ji mohli řadit do nude odstínů. Je to růžová barvička s béžovým podtónem a broskvovým nádechem. Na rtech vypadá velmi přirozeně. Podle názvu bych čekala nějaký fialkový odstín, aspoň nějaký nádech fialové. Tu tam tedy vůbec nevidím, ale nijak mi to nevadí. Ráda ji vytáhnu, pokud chci lesklou barvu bez třpytu nebo shimmeru. Hodí se především k výraznému líčení očí. Lesk bez problému vydrží i pití, sváču už ale nedá. Odstín jsem vytáhla zase s úderem března, je to skvělá jarní barvička,i když za okny je vánice:-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruby Opera

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruby Opera je krásná tmavě červená barva s vínovým nádechem. Její finiš je ultra lesklý. Mám ráda červenou i vínovou barvu na rtech, jednu dobu pro mě byla i dost charakteristická. Nejraději ji kombinuji s hnědým líčením očí a černou linkou. Podle mě je to velmi nositelný odstín červené, který je vhodný i na běžné denní nošení.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Znáte tyto lesky? Jakou s nimi máte zkušenost? Dáváte přednost spíše výrazným barvám, nebo vyhledáváte nude odstíny? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *