Nákupy v Irsku

Krásný den,

v minulém článku jste se mohli dočíst o tom, že jsem byla v Irsku. Samozřejmě kromě cestování a práce jsem navštívila i pár obchodů. Přiznám se, že jsem ale neměla na nákupy nějak moc velkou náladu, a proto jsem toho moc nepořídila. Nakonec jsem si něco málo odvezla z obchodu Penny´s, což je irský bráška legendárního Primarku. Úplně na konci cesty na mě přišla chuť shopovat a chtěla jsem vyrazit do Primarku na Oxford street v Londýně. Ale bolely mě tak nohy, že jsem raději zůstala jen v pizzerii a pak na rohu v obchodu se suvenýry pořídila ještě pár drobností.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Z oblečení jsem si tentokrát nepořídila nic, vybírala jsem spíše v doplňcích a v kosmetice. Asi největší položkou z doplňků je tento tmavě zelený klobouk s koženkovou stuhou. Krásně mi sedí, zelenou miluji a klobouky nosím moc ráda. Stál deset euro a byl nejdražší položkou v mém košíku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Z doplňků jsem si pořídila ještě tyto náušnice. Jsou ze zlatého kovu a mají malý šedý lesklý kamínek. Kombinace zlaté a šedé podle mě působí neotřele a hodí se mi k jednomu svetříku. Stály tři eura.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na tyto gumičky jsem šla cíleně. Gumičky likviduji strašně rychle, něco mi zničí kočky, takže spotřeba je vysoká. V jednom balíčku je 12 kousků a líbí se mi, že mají různé barvy. Jedna sada stála euro a půl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A aby gumiček nebylo málo, pořídila jsem si ještě tyto klasické gumičky v černé a v hnědé barvě. Jedna sada stála euro a půl a v každé je 50 kousků.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dále jsem si pořídila novou paletku od Essence. Jedná se o paletku All about vintage, která má pěkný zelenkavý nádech a já mám pro zelenou prostě slabost. Tuto plaetku jsem neplánovala ani kupovat a poprvé jsem ji tam nechala. Nakonec jsem se pro ní druhý den vrátila a těším se na líčení s ní. Doufám, že mě mo nezklame.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A k očním stínům patří samozřejmě štětce. Vybrala jsem si nakonec dva, oba jsou oboustranné. Ten menší stál euro a půl a druhý dvě a půl eura.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A to je vše. Uvědomuji si, že toho moc není, tedy aspoň na mě, ale já si to zase vynahradím doma:-)

A co jste si v poslední době pořídili Vy? Napište mi:-)

Vaše Čičulka

Tagged on: , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *